«Ευχαριστώ τον Γιώργο Κόρκα...» - Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τζάνη μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Love Island

«Μια από τις πιο συναρπαστικές και ιδιαίτερες εμπειρίες της ζωής μου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ευχαριστώ τον Γιώργο Κόρκα...» - Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τζάνη μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Love Island

Οι εξελίξεις στο Love Island είναι σοκαριστικές, καθώς λίγα μόλις επεισόδια μετά την πρεμιέρα συνέβη και η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι, εφόσον ο Γιώργος Κόρκας αποφάσισε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Ο ίδιος είχε έρθει πολύ κοντά με την Ιωάννα Τζάνη, με τους δυο τους να ανταλλάσσουν συνεχώς φιλιά και να κοιμούνται αγκαλιά, γεγονός που έχει γίνει θέμα συζήτησης πολλές φορές και από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, αλλά και από τους σχολιαστές του σόου.

Ακούγοντας την ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, λοιπόν, για την επιστροφή του στην Ελλάδα, η νεαρή κοπέλα κατέρρευσε και στο επόμενο μόλις επεισόδιο αποφάσισε και ανακοίνωσε σε όλους πως ήρθε η ώρα και για εκείνη να φύγει, διότι πλέον δεν βρίσκει νόημα να παραμένει στη βίλα χωρίς τον άνθρωπο με τον οποίο μπόρεσε να συνδεθεί και να νιώσει πράγματα.

Αφού άφησε πίσω της την Τενερίφη, δημοσίευσε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της από το ριάλιτι, συνοδεύοντάς τες με ένα κείμενο που τα εξηγεί όλα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τζάνη μετά την αποχώρησή της από το Love Island

«Μια από τις πιο συναρπαστικές και ιδιαίτερες εμπειρίες της ζωής μου έλαβε τέλος. Μπορεί να ήταν σύντομο το πέρασμα μου, αλλά το έζησα στο 100% και δεν μετανιώνω για τίποτα. Γέλασα με την ψυχή μου, ένιωσα όλα τα συναισθήματα στο φουλ και γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους που θα κρατήσω σίγουρα στη ζωή μου.

Και φυσικά να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον @gkorkas που έκανε την διαμονή μου στη βίλα του @loveislandgreece πολύ πιο ευχάριστη, διασκεδαστική και με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ναι, μπορούν να αναπτυχθούν συναισθήματα μεταξύ δυο ανθρώπων ακόμα και μέσα σε λίγες ημέρες.

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παρουσιάστρια της καρδιάς μας @ilianapapageorgiou που με τη γλυκύτητα και το χιούμορ της μας έκανε να νιώσουμε οικεία, να εκφραστούμε και να γίνει ακόμα πιο όμορφο αυτό το ταξίδι. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα μηνύματα αγάπης! Είστε όλοι υπέροχοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Τζάνη
Instagram / Ιωάννα Τζάνη

Ιωάννα Τζάνη Γιώργος Κόρκας
Instagram / Ιωάννα Τζάνη

Έκτακτη ανακοίνωση για το ριάλιτι

Μια άσχημη αποκάλυψη έκανε η εκπομπή Happy Day και συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου για ένα πολυσυζυτημένο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, που αντί να το ανακοινώσει το ίδιο το κανάλι, τελικά το ανακοίνωσε ο ALPHA σήμερα 13/10 το πρωί.

Ένα αγαπημένο - ειδικά για το twitter - πρόγραμμα κόβεται οριστικά στα μέσα Νοεμβρίου λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει.

Δείτε στο TV-24.gr για ποιο πρόγραμμα μιλάμε.