«Σίγουρα τις απαντήσεις δεν...» - Χώρισε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τον επί 14 χρόνια σύζυγό της;

Τι αποκάλυψε στις κάμερες για τις φήμες περί διαζυγίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σίγουρα τις απαντήσεις δεν...» - Χώρισε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τον επί 14 χρόνια σύζυγό της;

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει και την θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Νικόλα Φαράκλα (δείτε εδώ τις κόρες τους).

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη απάντησε συγκεκριμένα για τις αναζητήσεις που κάνει το κοινό στο διαδίκτυο για την ίδια και τον σύζυγό της, με την αμηχανία της να είναι φανερή.

Η απάντηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για τον «χωρισμό» της στην Google

«Για τον οποιοδήποτε γίνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάθε φορά δεν θα ψάξουν ούτε το βιογραφικό του, ούτε στις σπουδές του. Όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι αρνητικό το οποίο μπορεί να έχουν ακούσει και να θέλουν να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν. Σίγουρα τις απαντήσεις στα θέματα της προσωπικής μου ζωής δεν τις κρατάει το google», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Τι είχε δηλώσει πρόσφατα για τον αγαπημένο της

«Όντως είναι γραφίστας, και μάλιστα εξαιρετικός στη δουλειά του. Γνωριστήκαμε το 2008, όταν εργαζόμασταν στην ίδια εκδοτική εταιρεία – ήταν από αυτές που εξαφανίστηκαν με την ύφεση. Παντρευτήκαμε το 2013 και λίγο καιρό αργότερα ήρθαν και οι κόρες μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχω μοιραστεί πολλά χρόνια από την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας απίστευτα καλός πατέρας και αισθάνομαι τυχερή για αυτό.

Διότι όσο και να σε γοητεύει κάποιος με την προσωπικότητά του στην αρχή της σχέσης ή όσο σίγουρος κι αν είσαι για τον χαρακτήρα του όταν παντρεύεστε, δεν μπορείς ποτέ να έχεις βεβαιότητα ότι θα γίνει καλός γονιός. Εν προκειμένω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα για τις κόρες μου», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.