«Τους σιχαίνομαι» - Η Σάσα Μπάστα "σπάει" τη σιωπή της 1 χρόνο μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τους σιχαίνομαι» - Η Σάσα Μπάστα

Η Σάσα Μπάστα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 14/10, και μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι "Φάρμα" και για τις σχέσεις της με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως ήρθε πολύ κοντά με την Αγγελική Ηλιάδη, γεγονός που αποδεικνύεται από τις δηλώσεις της πως εάν εκείνη έκανε παιδί με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη με τον οποίο γνωρίστηκαν στο παιχνίδι, είχε αναφέρει πως θα γινόταν νονά του. Βέβαια, λίγο διάστημα νωρίτερα, το ζευγάρι αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να χωρίσουν.

Όσον αφορά ορισμένα ονόματα που συμμετείχαν στο σόου, αποκάλυψε πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί τους και τόνισε πως υπάρχουν έντονα συναισθήματα αντιπάθειας μεταξύ τους.

Έξαλλη η Σάσα Μπάστα για τους συμπαίκτες της στη Φάρμα

«Στα ριάλιτι δοκιμάζουν τα όριά μας. Εγώ ήρθα αντιμέτωπη με τον εαυτό μου. Στήριξα την Αγγελική Ηλιάδη όπως στήριξε κι αυτή εμένα. Η φιλία μας είναι αληθινή και πιστεύω στη γυναικεία φιλία. Το έπαθλό μου από τη Φάρμα είναι η Αγγελική.

Αν ήξερα για τον θάνατο του πατέρα της, δεν θα ξαναέμπαινα στο παιχνίδι. Γίναμε φίλες μέσα στη Φάρμα, κολλήσαμε κατευθείαν. Είμαστε ίδιες σε όλα. Είναι κι εκείνη αντράκι κι έχει περάσει δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν άνθρωποι από το παιχνίδι που τους σιχαίνομαι και δεν θέλω να τους ξαναδώ».

Εκτός εαυτού για άλλη μία φορά, αλλά σχετικά με τον Θέμη Αδαμαντίδη

Σάλος είχε προκληθεί το προηγούμενο διάστημα με τις κατηγορίες σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη από την συντρόφου του, Βαρβάρα Κίρκη, την οποία φαίνεται να υποστήριζε και η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα.

Από την άλλη, η Σάσα Μπάστα έκανε δηλώσεις για τον Θέμη Αδαμαντίδη την Κυριακή 3/7στην εκπομπή «Open Weekend», που έρχονται σε αντίθεση. Αυτές σχολιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας 4/7 στο Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά.

«Είδα τη Σάσα Μπάστα κάτι…», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον Τάσο Τεργιάκη να λέει από την πλευρά του: «Η Σάσα Μπάστα είπε ότι “δεν πιστεύω ότι μπορεί ο Θέμης Αδαμαντίδης να έχει χτυπήσει γυναίκα, απ’ όσο τον ξέρω εγώ κι από τη συνεργασία μας”».

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Μα τι σημαίνει; Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι του, είναι το αγαπημένο μου. Τι σημαίνει δηλαδή βρε Σάσα μου; Είναι ένας καλός συνεργάτης. Μπορείς να ξέρεις και να είσαι σίγουρη και να μιλήσεις τώρα και να πεις “αυτό δεν έχει γίνει ποτέ”; Μπορείς να το ξέρεις;».