Εξελίξεις με την υπόθεση της ληστείας του καταστήματος της Δήμητρας Κατσαφάδου - Συνελήφθη στενή συνεργάτιδά της

Κατηγορείται για οργάνωση και συμμετοχή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Δυο φορές έχει πέσει θύμα κλοπής η Δημήτρα Κατσαφάδου στο κατάστημά της με τα προϊόντα La Vie En Rose, με την ίδια να βρίσκεται σε ένα μόνιμο άγχος, καθώς δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι δράστες, παρά μόνο ο ένας που ταυτοποιήθηκε πριν μερικές μέρες.

Εξελίξεις στην υπόθεση της ληστείας του καταστήματος της Δήμητρας Κατσαφάδου

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής 14/10, έγιναν γνωστές μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα μερικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Συγκεκριμένα, συνελήφθη μια στενή συνεργάτιδά της καθώς φέρεται να οργάνωσε την κλοπή.

Όπως ανέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στον αέρα της εκπομπής, οι Αρχές τη συνέλαβαν για άλλες κλοπές και φαίνεται πως είχε οργανώσει και την κλοπή στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου.

«Στο βίντεο βλέπουμε δύο άνδρες με full face κουκούλες να σπεύδουν σε συγκεκριμένο σημείο του καταστήματος μαζεύοντας όλο το ψυγείο με τις ακριβές κρέμες. Μετά από όλο αυτό το διάστημα που πέρασε μετά την δεύτερη ληστεία, συνελήφθη στενή συνεργάτης, μια γυναίκα η οποία φέρεται ότι οργάνωσε και συμμετείχε στην κλοπή», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Καρέ καρέ το βίντεο με την ληστεία στο κατάστημά της

Η ίδια ανακάλυψε τη ζημιά το πρωί της Τετάρτης 30/8 και είδε πως της έκλεψαν περίπου 500 κρέμες από το ψυγείο, και μιλάει στο στο Live News σε κατάσταση σοκ για όσα αντίκρiσε.

«Μπήκανε μέσα στοχευμένα, άνοιξαν και τα δύο τα ψυγεία και βεβηλώσανε τον χώρο. Με πολύ μεγάλη πέτρα σπάσανε την τζαμαρία και επιτόπου πάνω στα γυαλιά πατάγανε όπως φαίνεται και από την οθόνη και γρήγορα με μαύρη τσάντα σαν των σκουπιδιών βάζανε μέσα τις καλύτερες κρέμες. Αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς πήγανε στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό»

«Κάνανε πλιάτσικο, δηλαδή μπήκανε τέσσερις και κάτι και μέσα σε πέντε λεπτά είχανε μαζέψει όλο το ψυγείο που οι κρέμες μου φυλάσσονται εκεί και μέχρι στιγμής η απογραφή δείχνει ότι είναι πάνω από 500 τεμάχια που πήρανε. Επειδή οι κρέμες μου αποτελούνται από καλά υλικά, η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη οικονομικά.

Ήταν τόσο γρήγορες οι κινήσεις από το σπάσιμο της τζαμαρίας μέχρι να βουτήξουν θα έλεγα όλες τις κρέμες που ήτανε ταχυδακτυλουργικά. Τώρα να τις μεταπουλήσουν; Δεν γνωρίζω. Να είναι κάτι από ανταγωνιστική εταιρεία; Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι τόσο κακές οι προθέσεις του κόσμου».