Κολωνός: «Χθες βράδυ δέχτηκα τηλεφώνημα από...» - Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την φωτογραφία με τον 53χρονο

Όσα είπε στον αέρα του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κολωνός: «Χθες βράδυ δέχτηκα τηλεφώνημα από...» - Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την φωτογραφία με τον 53χρονο

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, όπου σχολίασε την υπόθεση στον Κολωνό μετά τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης. Ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις του με τον 53χρονο, καθώς κυκλοφορεί κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Όπως ανέφερε, όταν είδε τα στοιχεία του δεν τον αναγνώρισε καν, ενώ έμαθε πως υπάρχει φωτογραφία μαζί του, από έναν φωτογράφο που τον πήρε τηλέφωνο.

Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον 53χρονο

«Επειδή αυτός ο άνθρωπος έχει εμπλακεί με φωτογραφικό υλικό με πάρα πολλούς από εμάς, να ξεκαθαρίσω πως κάποιοι τέτοιοι άνθρωποι προσπαθούν να εισχωρήσουν στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Άκουσα και τον πατέρα του ο οποίος ανέφερε πως ζούμε σε μια κοινωνία… βόθρου.

Χθες βράδυ δέχτηκα τηλεφώνημα από έναν φωτογράφο ο οποίος μου είπε πως βρέθηκε φωτογραφία μου με αυτόν τον άνθρωπο. Εγώ όταν είδα τον 53χρονο στην υπόθεση, δεν τον αναγνώρισα, δεν τον ξέρω», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ιερέας, πολιτικός και δημοσιογράφος, οι τρεις νέοι εμπλεκόμενοι

Αφού πλέον υπάρχουν μαρτυρίες που "καίνε" την μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει, ενώ είναι φανερό πως πρέπει να αναζητηθούν πολλά περισσότερα στοιχεία μέχρι να βγει στη φόρα η αλήθεια.

Σύμφωνα, όμως, με την Super Κατερίνα, οι Αρχές ανακάλυψαν άλλα τρία πρόσωπα που είχαν επαφές με την κοπέλα, καθώς επιθυμούσαν να κλείσουν ραντεβού μαζί της και σε αυτούς περιλαμβάνεται ένας ιερέας, ένας πολιτικός τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και ένας δημοσιογράφος. Στο σημείο αυτό έφτασαν μέσω του υλικού που υπήρχε στο τηλέφωνο του 53χρονου δράστη.

«Υπάρχει υλικό για το ποιος έμπαινε και έβγαινε από το μαγαζί του, από κατάστημα που ήταν κοντά και ο ιδιοκτήτης αρνείται να δώσει το υλικό αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Νάσος Γουμενίδης.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της εκπομπής εξήγησε πως έγινε γνωστό το όνομα άλλων δύο ανήλικων παιδιών και συγκεκριμένα κοριτσιών που βιάστηκαν από τον ίδιο άνδρα.