Αφαίρεσε όγκο από το μάγουλό της - Ανυσυχία για την υγεία της Khloe Kardashian

Μεγάλο άγχος για καρκίνο του δέρματος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Khloe Kardashian
Instagram / Khloe Kardashian

Η Khloe Kardashian λίγους μήνες αφότου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά, βρέθηκε να κυκλοφορεί με επιδέσμους στο πρόσωπό της και συγκεκριμένα στο μάγουλό της. Πολλοί θα πίστευαν πως πρόκειται για άλλη μία πλαστική επέμβαση που έκανε για να βελτιώσει την εικόνα της, ωστόσο η πραγματικότητα διαφέρει πολύ.

Η ίδια, λοιπόν, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως πρόκειται για ένα χειρουργείο που έκανε πριν από λίγο διάστημα, ώστε να αφαιρέσει έναν όγκο που εντοπίστηκε σε εκείνη την περιοχή, ύστερα από πρόταση των γιατρών της.

Όλα πήγαν καλά, όπως εξήγησε στους φαν της αναλύοντας όλη την ιστορία μέσα από λίγες φωτογραφίες, ενώ τόνισε πως είχε αρχίσει να ανησυχεί πως πρόκειται για καρκίνο του δέρματος, γεγονός που την καταρράκωσε. Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να δείξει πως αρκετά συχνά τα social media δεν είναι η αλήθεια ενός ανθρώπου και μπορεί να κρύβονται πολλά πίσω από μία οθόνη.

Οι ανησυχίες για την υγεία της Khloe Kardashian και το χειρουργείο

Khloe Kardashian
Instagram / Khloe Kardashian

Στην Μύκονο ο πρώην της, Tristan Thomson, με εκείνη που την απάτησε

Χαμός έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους μήνες, με την είδηση πως ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας Tristan Thomson, περίμενε το δεύτερο παιδί του με την Khloe Kardashian, ενώ είχαν χωρίσει πάλι, μετά το σκάνδαλο που είχε προκληθεί όταν μαθεύτηκε πως όχι μόνο την απάτησε, αλλά έκανε και παιδί με άλλη γυναίκα!

Το καλό όμως δεν σταματάει, εδώ, αλλά στο γεγονός πως εθεάθη στην Μύκονο, χέρι χέρι όπως φημολογείται με την συγκεκριμένη γυναίκα, ενώ έχουν γίνει τόσα, και ενώ δεν αναγνώριζε το παιδί του, όπως της είχε κάνει ξεκαθαρίσει όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο.

Τίποτα δεν ξεφεύγει από την Soula Glamorous, και είναι γεγονός, μιας και της έστειλαν το επίμαχο βίντεο με τον μπασκετμπολίστα να περπατά στα σοκάκια μαζί της, με τους γύρο να μένουν με το στόμα ανοιχτό!