Κρατιόντουσαν χέρι - χέρι στο κέντρο της Αθήνας πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μαρία Ηλιάκη μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Στέλιο Μανουσάκη βιώνουν μια αρκετά ευχάριστη περίοδο στην ζωή τους καθώ μαζί έχουν αποκτήσει και τον καρπό του έρωτά τους όπου έχει ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους.

Μπορεί την φετινή τηλεοπτική σεζόν να μην είδαμε κάπου την γνωστή παρουσιάστρια, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ετοιμάζεται για το νέο της επαγγελματικό βήμα -δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις πληροφορίες.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους "τσάκωσε" σε βόλτα που έκαναν στο κέντρο της Αθήνας. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, οι δυο τους είναι άκρως ταιριαστοί.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη

Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη
Στέλιος Μανουσάκης με την Μαρία Ηλιάκη
Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη

Στιγμές συγκίνησης για την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη

Παρά το γεγονός πως πέρασε μία δύσκολη μέρα εξαιτίας των εξελίξεων στην υπόθεση Καλλίτση - Χριστοπούλου που την έκαναν να ξεσπάσει, η Μαρία Ηλιάκη βρίσκει την ηρεμία της στο παιδί της και προσπαθεί να ξεχνά όλα τα προβλήματά της όταν είναι μαζί του.

Τις προάλλες, λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη της και τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, για να γιορτάσουν το γεγονός πως η μικρή τους έκατσε για πρώτη φορά σε πεζούλι, παρόλο που για κάποιους μπορεί να είναι ασήμαντο.

«Πριν 5 λεπτά η μαμά και ο μπαμπάς ως κανονικές κουκουβάγιες είχαν πανηγυρίσει την πρώτη φορά που η Κατερινούλα έκατσε μόνη της στο πεζούλι για να ξεκουραστεί!!! Προφανώς δεν είναι το μοναδικό παιδί που κάθεται σε ένα πεζούλι απλά ο,τιδήποτε κάνει μας φαίνεται μοναδικό!

Και λέω…κάτσε να στήσω το κινητό να βγάλουμε μια ωραία φωτογραφία να θυμόμαστε το πρώτο κάθισμα στο πεζούλι αλλά στην αντίστροφη μέτρηση η Κατερινουλα σηκώθηκε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαρία Ηλιάκη κόρη