«Για όλα όσα πέρασα...» - Το ξέσπασμα της Ηλιάκη για την εμπλοκή της στην υπόθεση Καλλίτση και Χριστοπούλου

Ήταν μάρτυρας της manager

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp

Είναι γνωστό, πως η Έλενα Χριστοπούλου είχε μια δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, για την οποία πλέον έχει βγει απόφαση μετά από όλη τη δημοσιότητα, που πήρε το ζήτημα αλλά και την τεράστια ταλαιπωρία των εμπλεκόμενων.

Είναι επίσης γνωστό, πως ανάμεσα στους μάρτυρες, που είχε η managers στο πλευρό της ήταν και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία κατηγορήθηκε για ψευδορκία. Το όλο θέμα πέρασε από πολλές φάσεις και αφού τα πράγματα ξεκαθαρίστηκαν, το μεσημέρι της Τετάρτης η Ηλιάκη έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η τοποθέτηση της Μαρίας Ηλιάκη για τη διαμάχη του Καλλίτση με την Χριστοπούλου

«Ως ένας άνθρωπος που αγαπά και τιμά πολύ την αλήθεια έχω αισθανθεί πάρα πολύ άσχημα τα τελευταία 4 χρόνια να βλέπω το όνομά μου δίπλα σε ανακριβείς τίτλους και ρεπορτάζ που αφορούσαν στη μήνυση του κύριου Καλλίτση εις βάρος μου σχετικά με την υπόθεση της Έλενας Χριστοπούλου.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη μεγάλη μου ανακούφιση και ευγνωμοσύνη για την απόλυτη και αμετάκλητη δικαίωσή μου με την απαλλαγή μου από την κατηγορία της μήνυσης. Για όλα όσα πέρασα τα τελευταία χρόνια επιφυλάσσομαι για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μου».

Μαρία Ηλιάκη ξέσπασμα

Η αγωγή της Χριστοπούλου στον Καλλίτση και η παρουσία της Ηλιάκη

Απορρίφθηκε τελικά η αγωγή που είχε κάνει η Έλενα Χριστοπούλου για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του πρώην συζύγου της Πάνου Καλλίτση. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 10/2, ο δικηγόρος του γνωστού κομμωτή, Τέλλος Αγαπηνός, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», παραχωρώντας όλες τις λεπτομέρειες της δικαστικής διαμάχης.

«Η αγωγή αυτή απορρίφθηκε, εκκρεμεί βέβαια η κεντρική αγωγή που είχε κάνει η κ. Χριστοπούλου στον κ. Καλλίτση, η οποία πρωτοδίκως δεν τη χειρίστηκε το γραφείο μας. Η απόφαση ήταν να λάβει η κ. Χριστοπούλου από τον πρώην σύζυγό της 90.000 ευρώ. Εμείς με το που αναλάβαμε, ασκήσαμε έφεση και αναμένουμε την απόφαση του Εφετείου.

Κατόπιν της πρωτόδικης απόφασης, αφού ανέλαβε το γραφείο μας την υπόθεση άσκησε πρώτον έφεση και επιπλέον καταθέσαμε μήνυση σε βάρος της κ. Χριστοπούλου και των μαρτύρων για το αδίκημα της απάτης. Η κ. Χριστοπούλου και οι μάρτυρες έχουν διωχθεί σε βαθμός κακουργήματος για το αδίκημα της απάτης.

Το πλαίσιο ποινής είναι μέχρι δέκα έτη στην κακουργηματική απάτη. Την μήνυση την κάναμε γιατί θεωρήσαμε ότι υπήρξαν απατηλά μέσα σε βάρος του δικαστηρίου. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η αστική δικαίωση του Πάνου Καλλίτση, διότι δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση.