Αυλαία για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» - «Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας με...»

Έτσι αποχαιρέτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το κοινό του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυλαία για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» - «Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας με...»

Το βράδυ της Παρασκευής (14/10) προβλήθηκε για τελευταία φορά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 η εκπομπή, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Αν και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε ήταν άκρως ικανοποιητικά καθώς στο τιμόνι της παρουσίασης ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μια άλλη εκπομπή αναμένεται να πάρει την θέση της -δείτε εδώ.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο φινάλε του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής στο κλείσιμο του αποψινού επεισοδίου δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αχ αυτό ήταν και για σήμερα αλλά αυτό ήταν και για τον πρώτο κύκλο του Εκατομμυριούχου. Κάπου θα σας αποχαιρετίσω και εγώ αλλά και το κοινό που ήταν υπέροχο. Είστε υπέροχοι να το ξέρετε.

Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας με την έναρξη του Μουντιάλ εδώ στον ΑΝΤ1, στις 21 Νοεμβρίου. Εύχομαι να είστε καλά, ξέρουμε ότι θα σας λείψουμε πολύ. Μας το έχετε στείλει το μήνυμα, το έχουμε λάβει το μήνυμα. Κάνουμε ό, τι μπορούμε να επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά! Γεια χαρά».

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Τα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το κόψιμο του Εκατομμυριούχου

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star μίλησε το πρωί της Πέμπτης 13/10 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», αλλά και για τις αλλαγές με την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα.

«Ξέρετε ότι εγώ γενικά δεν απαντάω σε τέτοια γιατί δεν μου αρέσει να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Τον Εκατομμυριούχο θα τον δείτε πάλι σε κάνα μήνα. Αλλά δεν μπορώ να μπω τώρα σε αυτή τη διαδικασία, μου φαίνεται λίγο αστείο. Τα νούμερα του Εκατομμυριούχου ήταν συγκλονιστικά.

Απλά, όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τον Εκατομμυριούχο, μου είπαν ότι μέχρι να εμφανιστούν οι Ράδιο Αρβύλα που έχουν συμβόλαιο εκείνη την ώρα, όταν αποφασίσουν να εμφανιστούν, τότε ο Εκατομμυριούχος θα σταματήσει. Αυτό το ήξερα από την πρώτη μέρα που έκανα τον Εκατομμυριούχο», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.