«Οι δυσκολότερες στιγμές ήταν οι αποβολές μου» - Συγκλονίζει ηθοποιός της σειράς "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη"

Όσα αποκάλυψε για την προσωπική της σειράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Οι δυσκολότερες στιγμές ήταν οι αποβολές μου» - Συγκλονίζει ηθοποιός της σειράς

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη Χριστίνα Πατσιώκα παραχώρησε συνέντευξη η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η ηθοποιός που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» μίλησε για το ρόλο της, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της.

Η ηθοποιός να σημειώσουμε υποδύεται την πεθερά της Κατερίνας Ζαρίφη, με την οποία δεν έχουν καλές σχέσεις και την βασανίζει.

«Στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη είμαι η μαμά του Σπύρου Πουλή και πεθερά της Κατερίνας Ζαρίφη, την βασανίζω την κοπέλα. Νομίζω ότι είμαι από τις καλύτερες πεθερές, αγαπάω την νύφη μου, γιατί αγαπάει τον γιο μου και μεγαλώνει σωστά τα εγγόνια μου», είπε αρχικά.

Η αποκάλυψη της Πηνελόπης Πιτσούλη για την προσωπική της ζωή

«Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε αστραπιαία. Από την πρώτη ημέρα του γάμου, είπαμε με τον άνδρα μου να μην πούμε ποτέ τη λέξη χωρίζουμε. Ο άνδρας μου από τα πρώτα χρόνια του γάμου με φωνάζει τσικό και εγώ τον λέω μπίμπο», εξομολογήθηκε.

Και συγκίνησε λέγοντας: «Οι δυσκολότερες στιγμές μου ήταν οι αποβολές μου».

«Ο άντρας μου με έκανε ηθοποιό»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 11/02 στην εκπομπή «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της ως ηθοποιός ενώ από την άλλη μίλησε και για τον αγαπημένο της σύζυγο, Γιώργο Χασάπογλου.

Μάλιστα, η ίδια είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό και για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο στον χώρο του θεάτρου το οποίο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με το κίνημα #metoo αλλά και με τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια.

«Δεν είμαι άνθρωπος ούτε των υποχωρήσεων ούτε κλαψιάρα. Αγαπώ τη ζωή μέσα από την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι όρθια, γερή και δυνατή για να χαίρονται τα παιδιά μου, να μη γίνω βάρος στα παιδιά μου και να δουλεύω.

Του είπα “Γιωργάκη, θα σου το χρωστάω για όλη μου τη ζωή, γιατί με έκανες ηθοποιό”. Μου απάντησε: “Δεν σε έκανα, είσαι ηθοποιός, είσαι ταλεντάρα! Δεν είναι μόνο να αγαπάς όποιον έχεις δίπλα σου, αλλά και να τον θαυμάζεις.»