«Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε τον Φιλιππίδη»

«Δεν είμαστε δικαστήριο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε τον Φιλιππίδη»

Στην εκπομπή «Open Weekend» βρέθηκε καλεσμένη η Πηνελόπη Πιτσούλη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει συγκλονίσει αναφορικά με το κίνημα #metoo στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Ήταν άψογος συνάδελφος. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν είμαστε δικαστήριο».

«Ζούσε ανάμεσα μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και δεν είχαμε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια»

H Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ποινική δίωξη που ασκήθηκε χθες στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο γνωστός κωμικός κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες ενώ σε σε βάρος του έχουν υποβληθεί τρεις καταγγελίες από γυναίκες συναδέλφους του για σεξιυαλική παρενόχληση.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη, που πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, τοποθετήθηκε στο εξής ζήτημα.

Πηνελόπη Πιτσούλη για Φιλιππίδη

«Πρώτη φορά φέτος δουλέψαμε μαζί, όπου ήταν τόσο άψογος, τόσο κύριος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός… Πού να ξέρω ότι είναι ο Dr Jekyll; Πού να ξέρω εγώ; Κεραυνός εν αιθρία.

Δεν είναι ένα πράγμα απλό ή κάτι ακούσαμε. Ακούσαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να ζούσε ανάμεσά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην έχουμε πάρει χαμπάρι κανείς τόσα χρόνια;

Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο. Εδώ τελείωσε, έβαλε τελεία και παύλα».