Σκάναρε τα μικρόφωνα ένα προς ένα για να βρει του ALPHA - Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη όταν την πλησίασαν τα κανάλια

Συνεχίζεται το μποϊκοτάζ ακόμη και μετά από 3 χρόνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκάναρε τα μικρόφωνα ένα προς ένα για να βρει του ALPHA - Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη όταν την πλησίασαν τα κανάλια

Μπορεί τα κανάλια να πρόβαλλαν τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη στην εκδήλωση κατά του καρκίνου του μαστού, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό, ωστόσο, η εκπομπή Open Weekend απαθανάτισε την απίστευτη αντίδραση της όταν την πλησίασαν οι κάμερες και τα μικρόφωνα.

Η παρουσιάστρια φαίνεται να ψάχνει ένα προς ένα τα μικρόφωνα που κρατούσαν οι δημοσιογράφοι για να δει αν πήγε συνεργείο του ALPHA, αφού τα τελευταία τρία χρόνια (από την αποχώρηση της από το κανάλι) ο σταθμός δεν πηγαίνει σε εκδηλώσεις που πηγαίνει η Ελένη και δεν τις παίρνει δηλώσεις.

Να σημειωθεί πως η εκπομπή Happy Day αλλά και η Super Κατερίνα, δεν έκανε καμία αναφορά στην εκδήλωση.

Μπορεί η συνεργασία τους να έληξε και η παρουσιάστρια να έμεινε εκτός για μια σεζόν, ωστόσο, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή φαίνεται πως η απόφαση της να αλλάξει κανάλι τους "έτσουξε".

Η αντίδραση της Μενεγάκη στα μικρόφωνα

H απόφαση που είχε πάρει ο ALPHA

Μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα το 2020, αποκαλύφθηκε το καυτό παρασκήνιο πίσω από την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη την χρονιά εκείνη, στην εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, o Alpha έχει αποφασίσει προς το παρόν να "παραγκωνίσει" την παρουσιάστρια.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Ελένη παραχώρησε δηλώσεις σε όλα τα κανάλια και η αλήθεια είναι ότι η απουσία της κάμερας του ALPHA σχολιάστηκε αρκετά.

Συμφωνα με το Έλα Χαμογέλα, δόθηκε εντολή από το κανάλι να βρεθεί μία κάμερα του ALPHA στην εκδήλωση αλλά να μην βρεθεί στις δηλώσεις που θα έκανε αργότερα η παρουσιάστρια.

«Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω» είχε δηλώσει από τη μεριά της η Ελένη Μενεγάκη.