Έλαμπε η Βαλεντίνη με την νεραϊδένια τουαλέτα της δίπλα στον Κώστα Σόμμερ - Φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους

Ανάμεσα στους καλεσμένους, η Τάμτα, ο Πύρρος Δήμας και άλλοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τον γιο τους Ιάσονα βάφτισαν στον Καβούρι, η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ λίγους μήνες πριν γίνουν για δεύτερη φορά γονείς (δείτε το φύλο του μωρού). Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, ενώ η make up artist ήταν πολύ εντυπωσιακή μέσα στην μάξι στράπλες τουαλέτα της που την έκανε να δείχνει σαν νεράιδα.

Οι νονοί του μικρού Ιάσονα ήταν οι Κωνσταντίνος Ασημωτός και ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ενώ διάσημα πρόσωπα βρέθηκαν ανάμεσα στους καλεσμένους.

Συγκεκριμένα, το παρών για να συγχαρούν το ζευγάρι, έδωσαν η Τάμτα με τον Πάρι Κασιδόκωστα, όπως και ο Πύρρος Δήμας με την Αφροδίτη Σκαφιδά.

Φωτογραφίες από βαφτίσια του γιου Σόμμερ - Παπαδάκη

Βαλεντίνη Παπαδάκη Κώστας Σόμμερ βαφτίσια

Δήμας Σκαφίδα βαφτίσια Παπαδάκη Σόμμερ

Βαλεντίνη Παπαδάκη Κώστας Σόμμερ βαφτίσια καλεσμένοι

Η τρυφερή ανάρτηση με τον μικρό Ιάσωνα λίγο πριν την έλευση του δεύτερου παιδιού

Ο γνωστός ηθοποιός έχει πάρει πολύ θερμά το ρόλο του πατέρα, καθώς κάνει εξάσκηση και με τον γιο του Ιάσωνα που κοντεύει να γίνει ενός έτους και εντός λίγου καιρού θα αποκτήσει αδερφάκι. Ο Σόμμερ δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους όπου έγραψε και λίγα λόγια για το ρόλο του πατέρα.

Η Παπαδάκη είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος και μάλιστα έχουμε δει ήδη αρκετές φωτογραφίες με την κοιλίτσα της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει διαρρεύσει και το φύλο του νέου μωρού και μένει να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι προκειμένου να δούμε αν ο μικρός θα έχει αδερφή ή αδερφό.

Γράφει λοιπόν στο instagram:

«Πατέρας: Προστάτης και πάροχος. Η αγάπη του πατέρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που αξίζουν για ένα παιδί για το υπόλοιπο της ζωής του. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη και δέσιμο από αυτό που έχεις με το παιδί σου.

Ο Κώστας Σόμμερ με τον γιο του Ιάσωνα