«Είμαστε από τις περιπτώσεις ζευγαριών που...» - Ο Πάνος Ιωαννίδης "σπάει" τη σιωπή του για τη σύντροφό και το παίδι του

Άκρως αποκαλυπτικός

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Είμαστε από τις περιπτώσεις ζευγαριών που...» - Ο Πάνος Ιωαννίδης

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «DOT» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ "άνοιξε" την καρδιά του και αναφέρθηκε τόσο για τα επαγγελματικά του όσο και για την προσωπική του ζωή καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας πριν μερικούς μήνες -δείτε εδώ ποιο όνομα θα δώσει στον γιο του.

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη

«Ήρθε το παιδί, οπότε οι φετινές διακοπές ήταν τελείως διαφορετικές. Επιλέξαμε με την οικογένειά μου να πάμε στο Πήλιο, σε ένα πολύ ωραίο μέρος. Ήταν πολύ όμορφα και οικογενειακά. Ό,τι και να σου πουν για τα παιδιά, αν δεν το βιώσεις δεν το καταλαβαίνεις. Είναι τελείως άλλο level.

Είμαστε από τις περιπτώσεις ζευγαριών που μας ένωσε περισσότερο το παιδί. Υπάρχει φοβερή αγάπη που δεν μπορείς να την εξηγήσεις. Απλά το αγαπάς. Αυτό βοηθάει τη σχέση».

Γοητευτική μελαχρινή: Αυτή είναι η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη - Η πρώτη φωτογραφία με το γιο τους

Σαν "βόμβα" έσκασε πριν μερικούς μήνες ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας, αφού δεν γνώριζε κανείς πως βρίσκεται σε σχέση. Ο γοητευτικός σεφ και κριτής του MasterChef κατάφερε να κρατήσει το ευχάριστο γεγονός τόσο της συντρόφου του όσο και του παιδιού τους, επτασφράγιστο μυστικό.

Μπορεί η είδηση πως έγινε μπαμπάς να έχει γίνει γνωστή, ωστόσο, μυστήριο υπήρχε γύρω από το όνομα της αγαπημένης του που έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, καρπό του έρωτα τους.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν, αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και σιγά – σιγά το συνειδητοποιώ. Το πρωί που σηκώνομαι για να φτιάξω το γάλα, λέω ότι τελικά είμαι μπαμπάς. Η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο είναι για το παιδί σου» είχε αναφέρει σε συνέντευξη του χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες, παρά μόνο το όνομα που θα του δώσουν (δείτε εδώ).

Δείτε στο Athensmagazine.gr ποια είναι η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη.