«Με τον ερχομό της, έχει αλλάξει...» - Φανερά συγκινημένος ο Μιχάλης Σαράντης για την γέννηση της κόρης του

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Ο Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός βιώνει μια αρκετά ευχάριστη περίοδο καθώς πριν από 3 εβδομάδες περίπου η αγαπημένη του σύντροφος, Μαίρη Μηνά έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους -δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Σαράντη

«Με τον ερχομό της κόρης μου έχει αλλάξει συθέμελα όλη η ζωή μου. Είμαι σε μια πολύ φωτεινή περίοδο της ζωής μου. Το λέω σχεδόν με συστολή αλλά είναι αυτή τώρα που έχει έρθει η κορούλα μου. Έχουν αλλάξει όλα. Κάθε άνθρωπος που βλέπει τη γυναίκα του, το κορίτσι του, το πλάσμα του να φέρνει μια ζωή στη ζωή.

Τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε ένα εργοστάσιο ζωής όταν γεννάνε. Βλέπεις την ίδια φύση μπροστά σου να χαρίζει ζωή. Είναι πολύ συγκινητικό. Είναι μια πλευρά της που δεν τη γνώριζα, ούτε εκείνη τη γνώριζε. Είμαι δίπλα της, τη στηρίζω, την αγαπάω. Την βοηθάω πάρα πολύ και με χαρά, το γουστάρω από την πρώτη στιγμή, την αλλάζω, την καθαρίζω, της κάνω παρέα.

Μαζί με την μικρή κάπως επιστρέφω και εγώ σε δικές μου πρώτες εμπειρίες. Δεν σου κρύβω ότι αντιλαμβάνομαι πως ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου ήταν δυο παιδιά που δεν ξέρουν τι τους έχει έρθει, ήμουν το πρώτο παιδί τους».

«Έχουν αλλάξει τα πάντα...» - Η πρώτη βόλτα του Μιχάλη Σαράντη με την νεογέννητη κόρη του

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά, με το ζευγάρι να βιώνει την απόλυτη ευτυχία, μιας και η ζωή τους έχει αλλάξει πλήρως μετά τον ερχομό της κορούλας τους.

8 λοιπόν μέρες μετά την γέννηση της μικρής, ο γνωστός ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη του βόλτα με τη νεογέννητη κόρη του και φυσικά απαθανάτισε την στιγμή αυτή και δημοσίευσε λίγο μετά μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σε αυτό το σταυροδρόμι, μπροστά από τα σκαλιά αυτού του επιβλητικού νεοκλασικού, έχω περάσει όλη μου την παιδική ηλικία. Έχω παίξει σαν τρελός, έχω γελάσει, έχω φωνάξει, έχω τραγουδήσει, έχω ξενυχτήσει, έχω ακούσει την μάνα μου να με φωνάζει να ανέβω στο σπίτι, μέχρι και το πλατάνι που στέκει αγέρωχο στο παρτέρι εγώ με τους φίλους μου το έχουμε φυτέψει. Τώρα, ήρθε η στιγμή να βγάλω βόλτα την κόρη μου πρώτη φορά και να κάτσω στα ίδια σκαλιά, όπως τότε. Έχουν αλλάξει τα πάντα και ταυτόχρονα δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τι ζούμε αυτές τις ημέρες, τι ευλογία έχει φωτίσει τις ψυχές μας. Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν πόσο ευγνώμονες είμαστε για τις ευχές και τη αγάπη που έχουμε πάρει από όλους σας. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Σας ευχόμαστε ό,τι φωτεινό θέλετε να σας συμβεί, να σας το προσφέρει η Ζωή απλόχερα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Σαράντης.

Η πρώτη βόλτα του Μιχάλη Σαράντη με την νεογέννητη κόρη του

Η βόλτα του Μιχάλη Σαράντη με την νεογέννητη κόρη του