«Ο γιος μου, μου ζητάει αδερφάκι αλλά...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Βανέσας Αδαμοπούλου

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Στην κάμερα της εκπομπής, «Μαμά-δες» η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε συνέντευξη. Συγκεκριμένα, η ίδια "άνοιξε" την καρδιά της και αναφέρθηκε για την σχέση με τον γιο της, Ιάσονα αλλά και για το γεγονός πως της ζητάει αδερφάκι -δείτε την εδώ να ποζάρουν αγκαλιά.

Οι δηλώσεις της Βανέσας Αδαμοπούλου

«Το παιδί ήταν κάτι που προέκυψε. Ήταν ένα δώρο ζωής για μένα και τον μπαμπά του Ιάσονα. Δεν ήμουν αποφασισμένη να κάνω παιδί και δεν ξέρω με την πάροδο του χρόνου αν θα το αποφάσιζα ποτέ.

Ήταν το πιο ωραίο τυχαίο που συνέβη στη ζωή μας. Το έμαθα ξαφνικά με ένα τεστ εγκυμοσύνης και συγκινήθηκα πάρα πολύ αλλά μετά ήταν και πολύ αγχωτικό.

Μου ζητάει αδερφάκι αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω με το παιδί, εάν θέλει κάποιος να κάνει δεύτερο παιδί. Εμένα οι ανάγκες μου είναι άλλες και όχι να κάνω ένα δεύτερο μωρό».

«Η αγάπη δεν τελειώνει αλλά...» - Η Αδαμοπούλου απασφάλισε για τη σχέση της με τον Παπαζήση

H Bανέσα Αδαμοπούλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα τη Μεγάλη Πέμπτη 21/4 σχετικά με τη σχέση, που διατηρεί με τον πρώην σύζυγο της Ιωάννη Παπαζήση. Η τραγουδίστρια μίλησε αρκετά ανοιχτά για την ζωή της μετά τον ηθοποιό, σε αντίθεση με εκείνον που κάνει εκρήξεις όταν ακούει για το διαζύγιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ισορροπημένα τα πράγματα μεταξύ τους και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, αφού έχουν φέρει μαζί στον κόσμο ένα παιδί. Κάτι που έκανε η ίδια γνωστό και πολλοί από εμάς δεν γνωρίζαμε είναι πως οι δύο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ, καθώς δεν είναι κοπέλα του γάμου.

«Με τον Ιωάννη είναι πολύ καλά τα πράγματα. Κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και ολοκληρώνονται. Σε κάθε χωρισμό οφείλουν και οι δύο να σέβονται την ιστορία τους.

Επειδή σεβόμαστε την ιστορία μας και αυτό που είχαμε και έχουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Η αγάπη δεν τελειώνει αλλά όλο το άλλο κομμάτι είναι πολύ προσωπικό. Αν μου γινόταν πρόταση για εκπομπή με τον Ιωάννη θα το έκανα… εκείνος δεν ξέρω!» απάντησε η Βανέσα Αδαμοπούλου για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της

«Δεν είμαι παντρεμένη, δεν μου αρέσει ο γάμος, δεν είμαι τέτοιο κορίτσι» ξεκαθάρισε η Βανέσα Αδαμοπούλου.