J2US: Θύελλα αντιδράσεων με την εμφάνιση του Άγγελου Μπράτη - «Η Σαμπρίνα νιώθει άβολα και δεν κρύβεται»

Δίχασε το twitter για τα καλά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Θύελλα αντιδράσεων με την εμφάνιση του Άγγελου Μπράτη - «Η Σαμπρίνα νιώθει άβολα και δεν κρύβεται»

Μπορεί να έχουμε ήδη το πρώτο φαβορί στο J2US, ωστόσο οι εμφανίσεις όλων των ζευγαριών για απόψε (15/10) δεν έχουν τελειώσει. Συγκεκριμένα, σειρά είχε το ο Άγγελος Μπράτης με την Σαμπρίνα όπου ερμήνευσαν το γνωστό hit «Tranquila».

Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter έδωσαν το παρών προκειμένου να σχολιάσουν την εμφάνιση του ζευγαριού. Φυσικά, ο γνωστός σχεδιαστής τα έδωσε όλα για όλα κάτι που δίχασε για τα καλά τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους χρήστες μιας και υποστήριξαν πως η Σαμπρίνα ίσως και να νιώθει άβολα.

Η εμφάνιση του Άγγελου Μπράτη και της Σαμπρίνα στο J2US

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον αποκλεισμό του J2US από την εκπομπή της

Το περασμένο Σάββατο 8/10 έκανε πρεμιέρα το J2US (δείτε εδώ τα highlights) και όλοι περίμεναν πως την Κυριακή 9/10 η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι, θα σχολίαζε τα όσα έγιναν μιας και στο μουσικό show συμμετέχει και ο συνεργάτης της Παύλος Σταματόπουλος. Ωστόσο, δεν συνέβη ποτέ, κάτι που πρώτοι σας είχαμε μεταφέρει.

Η εκπομπή BreakFastStar πρόβαλε την πρώτη αντίδραση του Νίκου Κοκλώνη σχετικά με το γεγονός, όπου ανακοίνωσε για ποιους λόγους δεν σχολίασε ούτε ένα βίντεο της πρεμιέρας του J2US.

«Την Κυριακή η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν έπαιξε την πρεμιέρα του J2US γιατί δεν πρόλαβε, ενώ ήταν προγραμματισμένο. Η πρεμιέρα του show ήταν στην σκαλέτα της εκπομπής αλλά μπήκε έξτρα θέμα το οποίο ήταν αποκλειστικό και αφορούσε στη νέα σειρά του καναλιού Maestro.

Επίσης, ο πιο σοβαρός λόγος για τον οποίο δεν έπαιξε η πρεμιέρα του J2US στο Χαμογέλα και Πάλι είναι ότι η εκπομπή είχε αποκλειστικό ρεπορτάζ γαι την Μαρία Κορινθίου και τη συνεργασία της με το Πρωινό. Ρεπορτάζ το οποίο μπήκε εμβόλιμα στον προγραμματισμό καθώς η συμφωνία της ηθοποιού με τον ΑΝΤ1 έκλεισε το πρωί της ίδιας μέρας», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.