Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με την εμφάνιση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη"

Η επική σκηνή του χθεσινού 15/10 επεισοδίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με την εμφάνιση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην σειρά

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι μεταξύ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στην σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη η οποία έκανε πρεμιέρα και από τα πρώτα επεισόδια "σκίζει" σε τηλεθέαση (δείτε τα νούμερα του Σαββάτου). Στο χθεσινό 15/10 λοιπόν επεισόδιο λοιπόν, έγινε χαμός με τον ηθοποιό.

Αφορμή στάθηκε μια πάρα πολύ χιουμοριστική σκηνή που έμοιαζε με... θέατρο του παραλόγου. Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) έχει μπλέξει τα προσωπικά της και οι παρεξηγήσεις ακολουθούν η μία την άλλη όταν βρίσκεται μπλεγμένη με τρεις άντρες, τον Γιάννη, τον Ηλία και τον Στέφανο.

Η Μαίρη προσπαθώντας να κερδίσει πίσω τον πρώην της Γιάννη, σκαρφίστηκε μια ιστορία με έναν φανταστικό σύντροφο, ο οποίος είναι πολύ πλούσιος, αλλά αυτήν την στιγμή λείπει σε ένα ταξίδι στην Μποτσουάνα. Χθες λοιπόν, συναντήθηκε μαζί της στο εστιατόριο, όπου εκείνη έτρωγε με έναν φίλο της και οι διάλογοι ήταν επικοί.

Τα tweets για Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη και Τσιμιτσέλη

Γιάννης Τσιμιτσέλη σειρά 'Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη'

Γιάννης Τσιμιτσέλη 'Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη' twitter

Γιάννης Τσιμιτσέλη  twitter

'Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη' twitter

'Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη' twitter MEGA

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη MEGA

twitter Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Τι συμβαίνει στα γυρίσματα της σειράς με Βάσως Λασκαράκη και Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου μιλώντας για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη.

Η νέα κωμική σειρά του MEGA, πρόκειται να ανατρέχει τα νούμερα τηλεθέασης. Σύντομα κάνει πρεμιέρα (δείτε πότε) και υπόσχεται πολλές και υπέροχες στιγμές γέλιου.

«Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη, δεν συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με την Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπονδυλωτές ιστορίες τριών γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμιά έχει τη δική της ζωή. Η Νίκη Λάμη, που προσπαθεί αν φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα της και το παιδί της και πορεύονται με αυτό κι η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, που έχουν άλλα προβλήματα. Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού», εξομολογήθηκε.

Λασκαράκη Τσιμιτσέλης Μαίρη Μαίρη Μαίρη