«Έμελλε με αυτό να σκιστεί η καρδιά μου σήμερα» - Σπάραξε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαϊδη λίγες ώρες μετά την κηδεία

Οι αναρτήσεις της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έμελλε με αυτό να σκιστεί η καρδιά μου σήμερα» - Σπάραξε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαϊδη λίγες ώρες μετά την κηδεία

Πολύ δύσκολες ημέρες διανύει η Δώρα Τσαμπάζη, από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της Αλέξανδρος Νικολαϊδης. Ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο (δείτε τη σπάνια μορφή που είχε) και χθες Σάββατο 15/10 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του.

Το βίντεο με τη γυναίκα του να σκύβει στο φέρετρο να το φιλάει και να αφήνει πάνω του ένα κόκκινο λουλούδι, συγκίνησε, όπως συγκίνηση προκαλούν και οι αναρτήσεις που έκανε λίγες ώρες μετά την κηδεία.

Οι αναρτήσεις της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

Αρχικά έκανε μια ανάρτηση με το τραγούδι του Alex Sid με τίτλο «Να με ψάξεις» όπου έγραψε «κάθε στίχος και καρφί καλέ μου @alex_nikolaidis».

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τραγούδι «Πέτρα» γράφοντας: «Ο Νίκος Μωραΐτης, φίλος του Αλέξανδρου, έγραψε τους στίχους από το τραγούδι του γάμου μας, το Αντικριστά. Άθελά του πριν δύο χρόνια έγραψε και αυτό το διαμάντι και έμελλε με αυτό να σκιστεί η καρδιά μου σήμερα (σ.σ. το Σάββατο) για δεύτερη φορά».

Αλέξανδρος Νικολαϊδης σύζυγος

Αλέξανδρος Νικολαϊδης κηδεία καρκίνος

«Δεν θα πενθήσουμε με τον κλασικό τρόπο»

«Θα ήθελα να σας πω ένα τόσο μεγάλο ευχαριστώ που αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας για εμάς. Τα παιδιά κι εγώ είμαστε καλά, απλώς χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και ηρεμία. Δεν θα κρυφτούμε, δεν θα κλειστούμε σπίτι, δεν θα πενθήσουμε με τον κλασικό τρόπο, αλλά ανοίγοντας την αγκαλιά μας σε όσους περνούν τώρα ή πέρασαν αυτά που ζήσαμε κι εμείς, με τον εφιάλτη που λέγεται καρκίνος.

Είμαστε εδώ νοερά κοντά σας, δεν είστε μόνοι, τα social media μου θα παραμείνουν ανοιχτά για όποιον έχει ανάγκη να μοιραστεί τα δικά του συναισθήματα, την δική του άσχημη εμπειρία, να μιλήσει κάπου, να βγάλει από μέσα του όλο αυτό που ζει.

Εξάλλου, αν μας δίδαξε κάτι με τον πιο οδυνηρό τρόπο, αυτή η τόσο μεγάλη απώλεια, είναι ότι η αλληλεγγύη κάνει θαύματα. Ακόμα κι αυτό το θαύμα είναι “μόνο” μια παράταση ζωής. Γιατί η ζωή, όσο κι αν κρατάει, πάντα είναι θαύμα. Κάντε μου μια χάρη. Αγκαλιάστε απόψε τους αγαπημένους σας σφιχτά, κοιμηθείτε αγκαλιά. Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι».