«Το λες αυτό έτσι απροκάλυπτα δεν ντρέπεσαι;» - Άφωνη η Τζένη Θεωνά με δήλωση καλεσμένου της στην εκπομπή «Μαμά-δες»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Στην εκπομπή, «Μαμά-δες» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Τζωρτζάκης. Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για την ζωή του ως πατέρας αλλά και για το ποια είναι η σχέση του με τα παιδιά του.

Μάλιστα, όταν ο Χάρης Τζωρτζάκης αναφέρθηκε για τον γιο του όταν έσπασε το πόδι του (δείτε εδώ τί είχε συμβεί) και αφού παραδέχτηκε πως έχει ιδιαίτερη λατρεία στην κόρη του και μετά στον γιο του, ήταν κάτι το οποίο άφησε με το στόμα ανοιχτό την Τζένη Θεωνά.

Οι δηλώσεις του Χάρη Τζωρτζάκη που άφησαν σε σοκ την Τζένη Θεωνά

Χ.ΤZ: Όταν ο γιος μου έσπασε το πόδι του, εγώ κοιμόμουν δίπλα στο άλλο δωμάτιο με την κόρη μου, την λατρεία μου. Η κόρη μου, η αγαπημένη μου κόρη! Από τα δύο παιδιά που έχω, το πρώτο μου και η κόρη είναι η λατρεμένη μου.

ΤΖ.Θ: Το λες αυτό έτσι απροκάλυπτα και απερίφραστα, δεν ντρέπεσαι; Πού είναι; Πάρτε τηλέφωνο κάποιος την Πρόνοια. Αλήθεια το λες τώρα αυτό; Μπορείς και το λες έτσι ότι “έχω αδυναμία;” Τι θα πει αυτό;

X.TZ: Αλήθεια είναι, νομίζω όλοι οι γονείς έχουν αδυναμία σε κάποιο παιδί απλά δεν το λένε, ντρέπονται.

ΤΖ.Θ: Τι; Η μαμά μου έχει σε μένα, τι να πω τώρα;

Παραλίγο να χάσει την ζωή του ο Χάρης Τζωρτζάκης

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης που πριν από ένα χρόνο περίπου έγινε πατέρας για δεύτερη φορά μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook περιέγραψε όσα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας 19/9, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του, δεν τραυματίστηκε κανείς αφού παραλίγο το αυτοκίνητό του να καρφωθεί πάνω στο δέντρο.

«Σήμερα το πρωί κατέβαινα το δρόμο του Κάραβελ με κατεύθυνση τη Β.Σοφίας. Στο ύψος του νοσοκομείου «Συγγρός» και ενώ είχα ικανοποιητική απόσταση από το προπορευόμενο όχημα κάτι συνέβη πιο μπροστά με αποτέλεσμα όλα το προπορευόμενα αυτοκίνητα να σταματήσουν κάπως απότομα αλλά τίποτα το ασυνήθιστο για Αθήνα. Πατάω με τη σειρά μου καπως απότομα το φρένο, πιάνει το ABS,περιμένω να σταματήσω, δεν σταματάω, λέω θα σταματήσω δεν μπορεί.. δεν σταματάω, λέω θα κόψει τουλάχιστον, δεν κόβει, καθολου δεν κοβει και οδεύω ολοταχώς για καραμπόλα.

Γαμωτο θα την πληρώσει ο μπροστινός μου και δεν φταίει ο άνθρωπος σκέφτομαι και κόβω το τιμόνι αριστερά με σκοπό να τρακάρω μόνος μου με κανα δέντρο μην με ρωτήσετε γιατί δεν τράβηξα χειρόφρενο όλα αυτά έγινα στιγμιαία. Στιγμιαία και τρομακτικά. Ευτυχώς το αμάξι σταμάτησε λίγο πριν το δέντρο, ο μπροστινός μου τη γλίτωσε, εγώ τη γλίτωσα, οι περαστικοί τη γλίτωσαν, το αμάξι δεν τη γλίτωσε αλλά νάμου», έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του.

Χάρης Τζωρτζάκης