Απασφάλισε ο Νίνο για τον Αντώνη Γούναρη - «Δεν έπαθαν ούτε αμνησία ούτε τους απείλησαν»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίνο μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media είναι ιδιαίτερα ενεργός καθώς αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η "κόντρα" που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Αντώνη Γούναρη και της Τζούλι Μασίνο στην εκπομπή Πάμε Δανάη για το "Fame Story".

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός τραγουδιστής παρακολουθώντας το απόσπασμα αντιλήφθηκε πως δεν έγινε καμιά αναφορά στον ίδιο, αν και υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές που πέρασαν από το Fame Story.

Έτσι, ο ίδιος δεν δίστασε να τοποθετηθεί για δεύτερη φορά όπου ξεκαθάρισε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον Αντώνη Γούναρη, και συζήτησαν για το τί συνέβη. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο ίδιος είχε κάνει μια αποκάλυψη και για την προσωπική του σχέση.

Η νέα ανάρτηση του Νίνο

«Μίλησα με τον κύριο Γούναρη στο τηλέφωνο. Δεν έπαθαν ούτε αμνησία ούτε τους απείλησαν να μη μιλήσουν για μένα. Μιλήσαν κανονικά, αναφέρθηκαν σε διάφορα γεγονότα, αλλά έπαθαν κάτι άλλο. Μοντάζ λέγεται, κόπηκε στο μοντάζ. Ευχαριστώ για τη στήριξη και τα τηλέφωνα, σχεδόν από όλες τις εκπομπές. Θα σας επισκεφτώ σύντομα. Ν.Ξ.. Επίσης να πω ότι δεν έχω πρόβλημα, ίσα ίσα μου είναι πολύ πολύ συμπαθής όλη η ομάδα της εκπομπής Πάμε Δανάη».

Η ανάρτηση του Νίνο
Instagram - Ανάρτηση Νίνο
Η ανάρτηση του Νίνο στο instagram

Τί προηγήθηκε με αφορμή το ξέσπασμα του Νίνο

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αντώνης Γούναρης και η Τζούλι Μασίνο παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη» για το Fame Story. Ο γνωστός τραγουδιστής παρακολουθώντας το απόσπασμα αντιλήφθηκε πως δεν έγινε καμιά αναφορά στον ίδιο, αν και υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές που πέρασαν από το talent show.

Έτσι, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Γούναρη και η κυρία Μασίνο ή έχουν πάθει αμνησία ή τους απείλησαν να μην αναφερθούν καθόλου σε μένα ή το έκοψαν στο μοντάζ.

Εάν έχετε πάθει αμνησία, λυπάμαι περαστικά. Εάν σας απείλησαν να μην αναφερθείτε σε μένα, πάλι λυπάμαι για λογαριασμό σας που δεχθήκατε να κόψετε ένα τεράστιο κομμάτι από τη μνήμα σας, ενώ θυμάστε πολύ καλά ότι ήμουν ο πιο δημοφιλής παίκτης από την αρχή μέχρι την αποχώρησή μου – Την οποία θα την αντιμετωπίσω στο 100% .

Στο χώρο γνωρίζουν όλοι τι λέω -. Επίσης τα 20 χρόνια πέρασα. Στις 30 του Σεπτέμβρη του 2002 ήταν το πρώτο live. Δεν κλείνουμε 20 χρόνια τον Νοέμβριο που συμφωνήσατε και οι δύο. 24 Νοεμβρίου 2022 είναι 20 χρόνια από την ερμηνεία ου στο τραγούδι “Ομολογώ”. Μη λέτε ό,τι να ‘ναι στον κόσμο, να τα λέτε όπως έγιναν ακριβώς χαρτί και καλαμάρι. Ότι γράφει δεν ξεγράφει. Μην προσπαθείτε να το ξεγράψετε. Δεν γίνεται. Υπάρχουν όλα στο διαδίκτυο».

Τί συνέβη με τον Νίνο