Νίνο: «Έσπασε» τη σιωπή του για την προσωπική του ζωή - Αποκάλυψε αν είναι σε σχέση

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίνο: «Έσπασε» τη σιωπή του για την προσωπική του ζωή - Αποκάλυψε αν είναι σε σχέση

Ο Νίνο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων. Μία από αυτές μάλιστα ήταν αρκετά πικάντικη και αφορούσε την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Q&A που έκανε στα insta stories του, κάποιος follower του θέλησε να μάθει αν αυτή την περίοδο είναι σε σχέση (δείτε εδώ την πασίγνωστη Ελληνίδα που του είχε κλέψει την καρδιά πριν από μερικά χρόνια).

Η αποκάλυψη του Νίνο για την προσωπική του ζωή

Η απάντηση του τραγουδιστή ήταν πολύ απλή και... αρνητική. Άρα ο αγαπημένος Νίνο, είναι ελεύθερος αυτή την εποχή.

Νίνο σχέση

Μία αναπάντεχη έκπληξη είχε το μεσημέρι της Τρίτης (22/2) στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς ξαφνικά «εισέβαλε» στο πλατό ο Νίνο, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά από 5 χρόνια, διάστημα στο οποίο καταπιάστηκε και με άλλες δραστηριότητες πέρα από τη μουσική.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά προκειμένου να μιλήσει για τη συναυλία που κάνει για τα 20 χρόνια καριέρας του, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε από τον χώρο αλλά και στην κριτική που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του από το Fame Story 1.

Ο Νίκος Μουτσινάς από τη μεριά του δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Νίνο βρίσκεται στη μουσική βιομηχανία 20 χρόνια καθώς ακόμα μικροδείχνει και είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μία μέρα από το 2002.

«Δεν έγινα ποτέ πλούσιος το πιστεύεις; Μια ζωή στο σκάψιμο. Έχω μια άποψη για όλο αυτό που λέγεται ζωή.

Πιστεύω ότι θα φύγουμε πολύ γρήγορα, είμαστε για μια βόλτα εδώ.

Είμαστε περαστικοί, από τη στιγμή που ξεκινάει η γέννηση πας προς το θάνατο λένε», είπε μεταξύ άλλων ο Νίνο.

TAGS