Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού μετά τη βάφτιση του γιους τους

Έτσι απάντησαν για το ενδεχόμενο ενός γάμου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η χθεσινή (15/10) ημέρα ήταν αρκετά ιδιαίτερη για την Βαλεντίνη Παπαδάκη και τον Κώστα Σόμμερ καθώς βάφτισαν τον αγαπημένο τους γιο. Φυσικά, η κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε επίσης εκεί όπου εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Οι δηλώσεις της Βαλεντίνης Παπαδάκη και του Κώστα Σόμμερ

«Ο γιος μας είναι ίδιος ο μπαμπάς του, ό,τι και να πω θα γελάει ο κόσμος», είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη και πρόσθεσε ο Κώστας Σόμμερ: «Λένε ότι ο γιος μου είναι ίδιος εγώ αλλά τα παιδιά κάθε εβδομάδα αλλάζουν».

«Όταν ήμουν έγκυος ευχόμουν ο γιος μου να βγει ίδιος ο μπαμπάς του που είναι κούκλος», δήλωσε στη συνέχεια η εγκυμονούσα Βαλεντίνη, με τον ευτυχισμένο πατέρα να λέει: «Αυτό που εύχομαι είναι να έχει υγεία και να είναι τυχερός. Έχουμε ζοριστεί αρκετά αλλά από την άλλη είναι καλό να τα κάνεις back to back για να μην βγεις από το σύστημα που έχεις φτιάξει στο σπίτι».

Η τρυφερή ανάρτηση με τον μικρό Ιάσωνα λίγο πριν την έλευση του δεύτερου παιδιού

Ο γνωστός ηθοποιός έχει πάρει πολύ θερμά το ρόλο του πατέρα, καθώς κάνει εξάσκηση και με τον γιο του Ιάσωνα που κοντεύει να γίνει ενός έτους και εντός λίγου καιρού θα αποκτήσει αδερφάκι. Ο Σόμμερ δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους όπου έγραψε και λίγα λόγια για το ρόλο του πατέρα.

Η Παπαδάκη είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος και μάλιστα έχουμε δει ήδη αρκετές φωτογραφίες με την κοιλίτσα της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει διαρρεύσει και το φύλο του νέου μωρού και μένει να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι προκειμένου να δούμε αν ο μικρός θα έχει αδερφή ή αδερφό.

Γράφει λοιπόν στο instagram:

«Πατέρας: Προστάτης και πάροχος. Η αγάπη του πατέρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που αξίζουν για ένα παιδί για το υπόλοιπο της ζωής του. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη και δέσιμο από αυτό που έχεις με το παιδί σου.

Ο Κώστας Σόμμερ με τον γιο του Ιάσωνα