"Κατακεραύνωσε" χωρίς τέλος τον Νίκο Μουτσινά ο Fipster - «Σιγά σιγά να έρχεται το νέο αίμα στην τηλεόραση, πόσο πήγε, 60 ετών;»

«Ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Κυριακής (16/10) μέσα από την εκπομπή, «Χαμογέλα και πάλι» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Φίλιππος Ιωάννου ή κοινώς Fipster όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του στο Asia Express όπου τον είδαμε σε μια δοκιμασία να ρίχνει μάυρο δράκρυ.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» όπου παλιότερα είχε εργαστεί επίσης εκεί.

Οι δηλώσεις του Φίλιππου Ιωάννου

«Κλαίω πιο συχνά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και οι συνθήκες στο Asia Express ήταν δύσκολες και ξέσπαγα. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συμπαίκτη από τον Βασάλο».

Αναφορικά για την εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μπράβο Νίκο μου, άντε σιγά σιγά να έρχεται το νέο αίμα στην τηλεόραση. Είναι πια ο Νίκος, πόσο; 55 ετών; Ο Νίκος όλη την ώρα πλάκα κάνει. Ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας».

Τέλος από τον ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι;

Σε τέλος εποχής οδηγείται η μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ από την προσεχή σεζόν, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες. Οι δηλώσεις, μάλιστα, του Νίκου Μουτσινά για ολοκλήρωση ης εκπομπής Καλό Μεσημεράκι (δείτε τες εδώ) μόνο τυχαίες δεν ήταν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, διαφαίνεται πλέον και από τις δύο πλευρές ότι μετά από τέσσερα χρόνια η συνεργασία τους σε ότι αφορά την ζώνη 3-5 αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Στο κανάλι του Φαλήρου ήδη ακούγεται ότι του χρόνου στη ζώνη αυτή θα υπάρχει ενημέρωση ενώ δεν αποκλείεται νέος κύκλος συζητήσεων με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά σε διαφορετική βάση. Πριν ακόμα μιλήσει ανοιχτά στον αέρα της εκπομπής του, άλλωστε, ο ίδιος ενημέρωσε στελέχη του ΣΚΑΙ ότι επιθυμεί να μεταπηδήσει στην βραδινή ζώνη, είτε παρουσιάζοντας κάποιο σόου είτε με late night εκπομπή.

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά & το ΣΚΑΙ