«Ο Ατζούν με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά στην..» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Γιώργος Λιανός

«Δεν το είχα πει ούτε στη μάνα μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ο Ατζούν με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά στην..» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Γιώργος Λιανός

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Γεια σου» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε για τα παιδιά του όπου τους έχει τεράστια αδυναμία -δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη για το Survivor.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Δεν έχω ιδέα πότε θα ξεκινήσει το All Star Survivor αλλά είναι ένα project που κρατάει πολύ καιρό. Ο Acun την πρώτη φορά που είχα κατέβει για να συμπαρουσιάσω το Survivor μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, με φώναξε στο σπίτι του στον Άγιο Δομίνικο και μου είπε έχω ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο έμαθα ότι κάποιοι προσπαθούν να το βγάλουν πριν από εμάς.

Το My Man Can θα ξεκινούσε σε 15 μέρες και μου λέει θέλω να το παρουσιάσεις εσύ. Με έφερε κρυφά. Με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά στην Κωνσταντινούπολη. Δεν το είχα πει ούτε στη μάνα μου. Της το είπα, αφού γυρίσαμε τα πρώτα επεισόδια κι είχαν μονταριστεί».

Ο Acun έχει motto που μου αρέσει πάρα πολύ. Acun Medya είμαστε, θα τα καταφέρουμε. Είναι ωραίος. Είναι ένας τύπος, ο οποίος έχει ξεφύγει σε οικονομική επιφάνεια και status κι ειδικά στην Τουρκία πίνουν νερό στο όνομά του. Κάνει παραγωγές σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά θα ζητήσει την άποψη όλων».

«Με έχετε κάνει σώβρακο για μία φήμη» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιανού ενάντια στους δημοσιογράφους

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sfaira μίλησε σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Μεταξύ άλλων δεν μπόρεσε να κρύψει και την ενόχλησή του για το γεγονός, ότι συχνά οι δημοσιογράφοι, προσπαθούν να τον ψαρέψουν σχετικά με πληροφορίες που υποτίθεται ότι έχουν ιδίως σχετικά με το Survivor, ωστόσο ο ίδιος δεν λαμβάνει καμία απάντηση για την πηγή τους.

Δεν ήθελε και πολύ για να νευριάσει, αφού κατά καιρούς το όνομά του έχει εμπλακεί σε διάφορες ανυπόστατες φήμες. Για παράδειγμα το καλοκαίρι με αφορμή τις οικογενειακές του διακοπές, διάφορα site τον έβγαλαν ''σκαφάτο'', με τον παρουσιαστή να αντιμετωπίζει χιουμοριστικά το θέμα και να βγάζει το ''κότερό του'' σε δημοπρασία(δείτε την ξεκαρδιστική ανάρτηση).

Στην εκπομπή του στο Sfera Radio εξέφραζε την «αγανάκτησή» του και ανέφερε: «Πάλι εδώ από κάτω, έχω γίνει στήλη και είμαι κάθε μέρα στα πρωινάδικα. Στείλε μου ένα μήνυμα να το αραιώσουμε κάπως.

Όχι κάθε μέρα το ίδιο πράγμα. Όλοι έρχονται με την πληροφορία “ακούσαμε, μάθαμε”.

Εγώ ρωτάω “από που το μάθατε;” και δεν μου απαντάει κανείς.

Πρέπει να παίξω το παιχνίδι της φήμης; Με έχετε κάνει “σώβρακο” για μια φήμη».