Δεκάδες αντιδράσεις στα social media με την Κατερίνα Στικούδη - Η αφοπλιστική απάντηση που έδωσε

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ katerinastikoudi
Instagram/ katerinastikoudi

Η Κατερίνα Στικούδη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Μάλιστα, αυτή τη περίοδο την βλέπουμε να είναι στα backstage του J2US όπου δεν έμεινε με τίποτα απαρατήρητη μιας και έκανε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της που άφησε τους πάντες άφωνους.

Συγκεκριμένα, η ίδια από μελαχρινή έγινε ξανθιά ωστόσο ο κόσμος φάνηκε να μην ήταν χαρούμενος με την συγκεκριμένη επιλογή καθώς ξεκίνησαν να γράφουν άσχημα σχόλια.

Έτσι, η κάμερα της εκπομπής, «OPEN Weekend» την συνάντησε καθώς έβγαινε από το θέατρο Βέμπο, όπου παίζει στην παράσταση "Άντρες με τα όλα τους" όπου μεταξύ άλλων την ρώτησαν για την δεύτερη αλλαγή στα μαλλιά της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη

«Πάντα δεχόμουν αλλαγές, πάντα έκανα αλλαγές και, αν μου ζητηθεί να αλλάξω κάτι άλλο πάλι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το έχω ξανακάνει. Έχω ξαναγίνει ξανθιά. Δε λέει κάτι αυτό. Πολλές φορές λόγω ενός ρόλου, λόγω κάποιου πρότζεκτ έχει τύχει να αλλάζουμε την εικόνα μας.

Είχα καιρό να κάνω μία αλλαγή, αλλά τους έκατσε κάπως. Εγώ το γκάλοπ μου το κάνω στο δικό μου το Instagram και προτείνω ιδέες. Μετά, ο κόσμος μου λέει αν με θέλει μελαχρινή ή ξανθιά, οπότε ακόμη είμαι σε δίλημμα, δεν έχω κατασταλάξει».

«Είναι κάτι που...» - Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού

Την Κατερίνα Στικούδη είδαμε καλεσμένη στο πλατό του «Happy Day» σήμερα 7/10 και η θεματολογία ήταν πλούσια. Φυσικά ξεχώρισε και η πρεμιέρα του J2US, στο οποίο θα είναι στα backstage για άλλη μια χρονιά, ενδιαφέρον όμως είχαν και οι απαντήσεις για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την ερώτηση για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Για τον σύζυγό της πάντως μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αφού έχουν βρει ο ένας το λιμάνι του στο πρόσωπο του άλλου. Και μπορεί γενικά ως ζευγάρι να κρατούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο η Στικούδη δεν διστάζει ποτέ να εκφράζει την αγάπη της και τον θαυμασμό της για εκείνον(δείτε τα σημερινά της λόγια).

Απάντησε λοιπόν στην ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

«Δεν θα το δήλωνα ούτως ή άλλως. Είναι κάτι που δεν θα σου πω ούτε όχι ούτε ναι. Δεν θα πω έκλεισα, γιατί δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή».