«Ούτε κατά διάνοια! Με κάνουν τρελή...» - Η απάντηση της Καίτης Γαρμπή για την κόντρα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Αυτό το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ούτε κατά διάνοια! Με κάνουν τρελή...» - Η απάντηση της Καίτης Γαρμπή για την κόντρα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US (δείτε όσα σημειώθηκαν στο δεύτερο live), όπου μεταξύ άλλων συνάντησε την Καίτη Γαρμπή. Η δημοσιογράφος λοιπόν, την ρώτησε για την διαμάχη με το Κέντρο Αθηνών, μετά την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Φυσικά και δεν έχω μιλήσει με το Κέντρο Αθηνών, αυτό το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό και δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι που κάνουν πολύ καλά οι δικηγόροι μας», ανέφερε.

Η απάντηση της Γαρμπή σε ερώτηση για τον Μαζωνάκη

Σε ερώτηση αν έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τα όσα σημειώθηκαν, εκείνη απάντησε: «Καμία σχέση, ούτε κατά διάνοια. Δεν με πλήγωσε η συμπεριφορά, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός. Με κάνουν τρελή. Δεν ήταν θέμα αφίσας. Ο Διονύσης έφυγε γιατί ακυρώθηκε δύο φορές η πρεμιέρα και δεν ήθελε να κοροϊδεύουν τον κόσμο».

Να σημειωθεί πως πριν από μερικές εβδομάδες η κάμερα "τσάκωσε" τον Μαζωνάκη και όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος για το περιστατικό, εκείνος μόνο που δεν έκανε σπριντ για να την αποφύγει.

Στα χέρια μετά την πρόβα Γιώργος Μαζωνάκης & Διονύσης Σχοινάς

Το περιοδικό Ciao έφτασε στα χέρια μας το πρωί της Τρίτη 27/9 με ένα απίστευτο κεντρικό θέμα στο εξώφυλλό του "Στα χέρια μετά την πρόβα Σχοινάς & Μαζωνάκης", γράφει με μεγάλα λευκά γράμματα ενώ το κείμενο συνεχίζει χαρακτηριστικά:

Με τον χειρότερο τρόπο έπεσαν οι τίτλοι στην συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά, όταν ο τελευταίος αποχώρησε από την πρόβα generale λέγοντας ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με την μέση του και έπρεπε να κάνει ένεση.

Την επόμενη μέρα της τελευταίας πρόβας, ο Διονύσης Σχοινάς ενημέρωσε με sms ότι αποχωρεί από το σχήμα (δείτε εδώ και την ανάρτηση που έκανε στο instagram), που διαλύθηκε μετά από δυο αναβολές έναρξης, αναβολές που έδωσαν τροφή για σχόλια και σενάρια γύρω από το τι συμβαίνει ανάμεσα στους δυο καλλιτέχνες.

Αυτή ήταν μια συνεργασία που ήθελαν και οι δυο πάρα πολύ, αναφέρει χαρακτηριστικά το Ciao. Πώς, όμως, έφτασαν να αρπαχτούν στα χέρια μετά την πρόβα, όπως λέει το παρασκήνιο;

Η πρώτη πρεμιέρα αναβλήθηκε καθώς ο Διονύσης Σχοινάς είχε ενστάσεις για την αφίσα και ήθελε το όνομα του με μεγαλύτερα γράμματα όπως αναφέρουν πηγές από το παρασκήνιο της συνεργασίας.

Όταν το θέμα λύθηκε, όμως, προέκυψαν άλλα ζητήματα, τόσο ρεπερτορίου όσο και του χρόνου που ο καθένας θα έμενε επάνω στην σκηνή.

Φυσικά οι διαφωνίες αυτές δημιούργησαν ένταση και η ένταση κορυφώθηκε όταν ο Διονύσης Σχοινάς έφυγε από την πρόβα χωρίς αυτή να έχει ολοκληρωθεί. Ο Γιώργος Μαζωνάκης όπως λένε οι ίδιες πηγές του ζήτησε τον λόγο και τότε οι δυο άντρες αντάλλαξαν πολύ σκληρές κουβέντες και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να μην παρεκτραπούν τα πράγματα.