«Επειδή ήμουν φρεσκοχωρισμένη, κάθε φορά όταν έβγαινα έλεγα...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τον σύντροφό της πριν τον Μαροσούλη

Μίλησε για την περίοδο που συμμετείχε στο Dancing with the Stars

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Επειδή ήμουν φρεσκοχωρισμένη, κάθε φορά όταν έβγαινα έλεγα...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τον σύντροφό της πριν τον Μαροσούλη

Όλο αποκαλύψεις είναι το τελευταίο διάστημα η Ελεονώρα Μελέτη, καθώς μετά το περιστατικό που την έκανε να κατουρηθεί πάνω της από τον φόβο στη δουλειά της, μίλησε για την περίοδο που είχε χωρίσει όταν βρισκόταν στο Dancing With The Stars, πριν ακόμα μπει σε σχέση με τον άντρα της Θοδωρή Μαροσούλη.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας 17/10, με αφορμή τον χωρισμό του Άγγελου Μπράτη, ο οποίος συμμετέχει στο J2US η ίδια εξήγησε ότι πολλές φορές θέλεις να δείξεις στον άλλο τι χάνει όταν όλα καταλήγουν εκεί, θεωρώντας πως αυτό κάνει και εκείνος, ενώ εξήγησε πως το ίδιο είχε συμβεί και σε εκείνη τότε.

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τον χωρισμό της πριν τον Θοδωρή Μαροσούλη

«Να σας πω κάτι; Αν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει, παίζει μεγάλο ρόλο αυτό. Όταν χωρίζεις μπορείς να θέλεις να δείξεις στον άλλον “κοίτα τι έχασες”. Οπότε βγαίνεις και δίνεις πόνο. Σας το λέω γιατί και εγώ όταν ήμουν στο Dancing with the stars, επειδή ήμουν φρεσκοχωρισμένη, κάθε φορά όταν έβγαινα έλεγα “τώρα θα δεις τι έχεις να πάθεις κοίτα τι έχασες”», είπε χαρακτηριστικά.

Πως γνώρισε, όμως, τον σύζυγό της;

Μπορεί κατά κύριο λόγο η Ελεονώρα Μελέτη να επιλέγει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά αποφάσισε να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής της για την πρώτη γνωριμία της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια μαζί με την κόρη του, την Αλεξάνδρα και μάλιστα πριν λίγες μέρες γιόρτασαν και την επέτειό τους (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση της παρουσιάστριας).

«Όταν γνώρισα τον Θοδωρή, στο δεύτερο ραντεβού, πάω πάνω στη μαμά μου -που δεν το κάνω ποτέ- και της λέω "Θα βγω". Μου λέει "Με ποιον"; Λέω "Με τον πατέρα των παιδιών μου και τον άντρα που θα παντρευτώ". Στο δεύτερο ραντεβού.

Το είπα και στον Θοδωρή κάποια στιγμή. Μια φορά είχαμε βγει να φάμε. Συναντηθήκαμε σε μια παρέα τυχαία, μιλήσαμε.. μιλήσαμε πολλή ώρα όμως, μιλάγαμε μόνο μεταξύ μας, δεν υπήρχαν οι άλλοι και μετά από πέντε μέρες βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη για την γνωριμία με τον σύζυγό της.