«Μου έχει συμβεί να κατουριέμαι από τον φόβο μου» - Σκηνικό τρόμου στο εργασιακό περιβάλλον της Ελεονώρας Μελέτη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου έχει συμβεί να κατουριέμαι από τον φόβο μου» - Σκηνικό τρόμου στο εργασιακό περιβάλλον της Ελεονώρας Μελέτη

Μπορεί η αγκαλιά της κόρης της να απαλύνει όλα τα άγχη και τους φόβους της Ελεονώρας Μελέτη, όμως όταν είναι μακριά της τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Στην εκπομπή της, Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 13/10, η παρουσιάστρια, μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει τύχει να κατουρηθεί πάνω της από φόβο.

Το περιστατικό αυτό δεν συνέβη όταν ήταν μικρή, αλλά σχετικά πρόσφατα, αφού είχε ήδη παντρευτεί και γεννήσει το παιδί της. Ο λόγος; Η δουλειά της. Δεν εξήγησε ακριβώς τι συνέβη, αλλά τόνισε πως αισθάνθηκε τρομαγμένη και παράλληλα σκεφτόταν πως αν την έβλεπε κάποιος θα γινόταν και ρεζίλι.

Οι συνεργάτες της ενδιαφέρθηκαν να μάθουν αν πρόκειται για κάποιο σκηνικό που συνέβη σε πρόσφατη συνεργασία της, αλλά εκείνη δεν θέλει να επεκταθεί περισσότερο. Βέβαια, μέχρι τώρα, ο μόνος τηλεοπτικός τσακωμός της που έχει γίνει γνωστός είναι αυτός με τον Νίκο Μάνεση (δείτε εδώ το χρονικό της κόντρας τους).

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη

«Εμένα μου έχει συμβεί να κατουριέμαι επάνω μου αλλά όχι από το άγχος, από τον φόβο μου. Ναι μου έχει συμβεί, από τον φόβο μου σε επαγγελματικό περιβάλλον. Γυναίκα παντρεμένη με παιδί ήμουν. Έμπαινα στο ασανσέρ και έλεγα “τώρα θα μου φύγουν τα τσίτσα και θα γίνω και ρεζίλι γιατί είμαι σε κανάλι”. Από τον φόβο μου… Αχ Παναγία μου, ο φόβος κακός σύμβουλος…» είπε χαρακτηριστικά.

«Άνθρωπος μου είπε ότι δεν κάνω για τηλεόραση»

Το πρωί της Δευτέρας (26/9) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να τοποθετηθεί αναφορικά με την συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού όπου "ναυάγησε" έπειτα και από το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μια δική της εμπειρία καθώς είχε βρεθεί σε μια ανάλογη κατάσταση στο παρελθόν με αποτέλεσμα να επέλθει το τέλος.

«Εγώ δεν έχω ξαναδεί αποχώρηση, ουσιαστικά διάσπαση μίας ομάδας και ο σταθμός να βγαίνει και να λέει “ναι όντως συμβαίνει αυτό, δεν θα μπορούσε να οδηγηθεί κάπου αυτή η συνεργασία αλλά παραμένει ένα αγαπητό μέλος η Δούκισσα”.

Παρά την απόφαση αυτή που φέρνει ανατροπές και ζαλάδες, η Δούκισσα έχει μία στήριξη σε όλο αυτό. Έχει ξαναγίνει όλο αυτό. Έχει ξαναγίνει. Τα κανάλια θέλουν οι εκπομπές να πηγαίνουν καλά και θέλουν να υπάρχει ειρήνη και ομαλότητα. Κι εγώ είχα κάτσει ένα μήνα σε μία εκπομπή στην οποία είχαν φύγει όλοι και είχα μείνει μόνη μου. Είπα φεύγω, δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα.

Δεν γίνεται να σου πει ένα κανάλι να κάτσεις όταν βλέπει ότι δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους. Μου έχει συμβεί. Με έχει κοιτάξει άνθρωπος και μου είπε ότι δεν κάνω για τηλεόραση. Δεν είναι δική του δικαιοδοσία να στο πει. Εσένα δεν είναι ο ρόλος σου να μου λες αν εγώ μπορώ».