"Σεβαστείτε λίγο" - Το σχόλιο για το μωρό κάτω από τις νέες φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα που εξόργισε

"Αν είναι δυνατόν"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Φήμες εδώ και αρκετούς μήνες θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της με τον καρπό του έρωτά της, από τον Αλμπέρτο Μποτία. Και οι δυο ωστόσο, τηρούν σιγή ιχθύος επί του θέματος (δείτε εδώ τι έκανε στην μαιευτική κλινική ΡΕΑ η τραγουδίστρια). Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, κάθε ανάρτηση της τραγουδίστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης.

Οι followers κάτω από κάθε της φωτογραφία ψάχνουν να βρουν την φουσκωμένη κοιλίτσα ή και όχι! Κάποιοι δίνουν ήδη τις ευχές τους για το ευχάριστο συμβάν ενώ κάποιοι άλλοι εξοργίζονται με την αδιακρισία του κόσμου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών η τελευταία ανάρτηση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα πριν από λίγες ώρες.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

ελένη φουρέιρα

ελένη φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία

ελένη φουρέιρα εγκυμοσύνη
ελένη φουρέιρα instagram
ελένη φουρέιρα tips στιλιστικά

Το σχόλιο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

εγκυμοσύνη ελένης φουρέιρα

Το μυστικό της Ελένης Φουρέιρα για τέλειο κορμί

«Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ», είχε παραδεχθεί στο παρελθόν η τραγουδίστρια

Όμως εκτός από την παράλειψη του φαγητού αργά το βράδυ, υπάρχουν και ορισμένες τροφές που η Ελένη Φουρέιρα αποφεύγει εντελώς και δεν της καταναλώνει για κανένα λόγο.

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παίρνει τις απαραίτητες πρωτεΐνες και να ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής στην καθημερινότητα της, το οποίο και σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr.

  • Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.
  • Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά.
  • Δείπνο: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα.