«Να σκάσουν οι εχθροί μας! Θα μετράμε τις εβδομάδες...» - Το "καρφί" του Γιώργου Λιάγκα για την Μαρία Κορινθίου

«Έλα να σου δώσω ένα φιλί και μία αγκαλιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Να σκάσουν οι εχθροί μας! Θα μετράμε τις εβδομάδες...» - Το

Από την ημέρα που η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε στο Πρωινό αντικαθιστώντας την Δούκισσα Νομικού, στο twitter στήθηκε party βάζοντας στοιχήματα για το πόσο θα αντέξει στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, αφού το ξανθό μοντέλο έμεινε μόνο δυο εβδομάδες στην εκπομπή.

Σήμερα 17/10 λοιπόν, ο παρουσιαστής θέλησε να πετάξει το "καρφί" του σε όσους κοροϊδεύουν τη συνεργασία τους, με χιουμοριστικό τρόπο την ώρα των ζωδίων με την Λίτσα Πατέρα.

Το "καρφί" του Λιάγκα για τα σχόλια για την Κορινθίου

«Έλα να σου δώσω ένα φιλί και μία αγκαλιά! Τι γίνεται; Όλα καλά; Να σκάσουν οι εχθροί μας! Θα μετράμε τις εβδομάδες που θα μείνει η Μαρία εδώ… Δεύτερη εβδομάδα! Τικ! Θα μακροημερεύσει η Μαρία», είπε καλωσορίζοντας την στο δεύτερος μέρος του Πρωινού.

«Λιτσάκι μου αγαπημένο! Χίλια συγγνώμη αλλά η Μαρία είναι εδώ η καινούρια! Εσύ θα μας φας όλους εδώ… Αλήθεια είναι! Η πιο παλιά όλων μας είναι η Λίτσα Πατέρα», συνέχισε.

Και κατέληξε έπειτα: «Άκου να σου πω κάτι Μαρία μου. Μπορεί να λέω την πρώτη κουβέντα σε αυτήν εδώ την εκπομπή, αλλά την τελευταία θα την λες εσύ».

Η αναφορά της Μαρίας Κορινθίου σε Σκορδά και Νομικού για το Πρωινό

Η κάμερα του Open Weekend συνάντησε την Μαρία Κορινθίου και την ρώτησε για την συμμετοχή της στο Πρωινό (όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο Youweekly.gr) ενώ δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν επίσης για την Φαίη Σκορδά και την Δούκισσα Νομικού που αποχώρησε μετά από 2 εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής.

«Ήμουν επιλογή του Γιώργου Λιάγκα, είναι πολύ ωραίο να δουλεύουμε μαζί. Ένας λόγος που δέχτηκα να είμαι στο Πρωινό ήταν ο Γιώργος. Ήξερα εξαρχής τον χώρο και τον χρόνο μου στην εκπομπή. Δεν έχω μιλήσει με τη Δούκισσα. Τι συμφωνίες είχε με τον Γιώργο και το κανάλι, εγώ δεν μπορώ να τα ξέρω.

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία τι έγινε. Εμένα μου έγινε μια πρόταση, καθίσαμε και τη σκεφτήκαμε, τα βρήκαμε και όλα καλά. Εγώ προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν, υπάρχει χώρος για όλους. Την αγαπάω την Φαίη Σκορδά, τη σέβομαι και τη θαυμάζω. Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός» τόνισε η Μαρία Κορινθίου.