24χρονη χορεύτρια - Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Υρώ Μανέ, Φαίδρα

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για μαμά και κόρη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Υρώ Μανέ με την 24χρονη κόρη της, Φαίδρα η οποία ασχολείται με τον χορό. Συγκεκριμένα, σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου και έχει λάβει μέρος σε πολλές παραστάσεις.

Μαμά και κόρη λοιπόν, βρέθηκαν στη νέα παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Ο άνθρωπος απ’ το Παντόσλκ» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr.

Αυτή είναι η κόρη της Υρώ Μανέ

Όπως θα δείτε και εσείς, η Φαίδρα είναι μια κούκλα, ωστόσο, μοιάζει λίγο περισσότερο στον μπαμπά της - δείτε εδώ τον σύζυγό της ηθοποιού.

Υρώ Μανέ κόρη Φαίδρα

Η αποκάλυψη για τις σχέσεις της σήμερα με ηθοποιούς της σειράς Εγκλήματα

Η Υρώ Μανέ στην εκπομπή Dot, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην θρυλική σειρά του ANT1, «Εγκλήματα», ξεκαθαρίζοντας πως πλέον δεν έχει καμία επαφή με τους συντελεστές του σίριαλ.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία από τις σειρές που έχουν καταφέρει να γράψουν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και όχι άδικα, αφού με τις ατάκες και τις εκπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών, έκλεψαν τις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Υρώ Μανέ, μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, αναφέρθηκε σε πιθανούς καυγάδες που μπορεί να είχαν προκύψει στα γυρίσματα, σχολιάζοντας πως αυτά συμβαίνουν, ωστόσο προσπαθεί να κρατάει μόνο τα καλά.

Τέλος συμπλήρωσε πως η φύση αυτής της δουλειάς είναι τέτοια που πολλές φορές δε σου επιτρέπει να κρατήσεις επαφές με τους συναδέλφους σου, κάτι που συνέβη δηλαδή και με την ίδια.

«Όλα ο καιρός τα απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. Οπότε, όταν σου έχει χαρίσει η πορεία σου μια τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω… Ούτε καν το θυμάμαι πια… Δεν με αφορά, έχει τελειώσει. Ότι έγινε, έγινε. Ω γέγονε, γέγονε και πάμε παρακάτω.

Στο θέατρο είναι σκληρό να υπάρχουν άσχημες σχέσεις ανάμεσα στους συντελεστές, στην τηλεόραση δεν είναι» πρόσθεσε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός. «επειδή έχεις να κάνεις κάθε μέρα με τον άλλον. Είναι ζωντανό, είναι άλλο. Στην τηλεόραση μπορεί ο σκηνοθέτης να σου κάνει ένα πλάνο που να μην είσαι καν εκεί.

Αυτή είναι η λογική της δουλειάς. Ξέρεις ότι αυτό θα τελειώσει οπότε δεν επενδύεις σε σχέσεις με τους συναδέλφους», σχολίασε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.