Βασίλης Κούκουρας: Με τι ασχολείται σήμερα 22 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Μάνθος Φουστάνος

Όλη η αλήθεια για τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασίλης Κούκουρας: Με τι ασχολείται σήμερα 22 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Μάνθος Φουστάνος

Ο Βασίλης Κούκουρας έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό ως Μάνθος Φουστάνος στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Ο ρόλος αυτός άφησε ιστορία και μικροί και μεγάλοι τον συζητούν ακόμη και σήμερα. Ο ίδιος, βέβαια, έκτοτε απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφάσισε να ζήσει μία διαφορετική ζωή.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" την Δευτέρα 17/10, πλέον ασχολείται με το επάγγελμα που από όπου ξεκίνησαν όλα για εκείνον, αλλά ποτέ δεν παράτησε την υποκριτική, καθώς τον είδαμε πρόσφατα και στους Συμπέθερους από τα Τίρανα. Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, του αρέσει να διατηρεί το μυστήριο.

Με τι ασχολείται ο Βασίλης Κούκουρας από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» σήμερα

«Προσπαθώ να είμαι ένα παιδί γιατί η κακή βούληση είναι αυτή που γερνάει τους ανθρώπους. Ακόμα στο δρόμο με φωνάζουν Μάνθο, απλά γυρίζω το κεφάλι σε αυτόν που με προσφωνεί.

Δεν θέλω να με βλέπω στις επαναλήψεις γιατί είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου και αισθάνομαι αμήχανα. Όχι λόγω γήρατος, απλά βλέπω κάποια πράγματα που τα σχολιάζω», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Συνεχίζω ακόμα να εργάζομαι ως ασφαλιστής, ήταν η δουλειά μου και πριν ασχοληθώ με την υποκριτική».

Με ηθοποιό από τη σειρά απέκτησε παιδί

Η σειρά, «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 έχει μείνει αξέχαστη σε όλους καθώς μετά από τόσα χρόνια προβολής του συνεχίζει και σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης κι ας είναι σε επανάληψη.

Μεταξύ άλλων, ένα πρόσωπο το οποίο "έκλεψε" τις εντυπώσεις είναι και ο ρόλος του Βασίλη Κούκουρα ή κοινώς Μάνθου Φουστάνου. Ωστόσο, αυτό που λίγοι γνωρίζουν για τον γνωστό ηθοποιό είναι πως έχει αποκτήσει παιδί με μια επίσης ηθοποιό η οποία έπαιξε επίσης στην γνωστή σειρά. Ο λόγος για την... διαβάστε περισσότερα στο Tv24