Σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά του - Η σπαρακτική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη

Απαρηγόρητη δύο μέρες μετά την κηδεία του συζύγου της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram doratsambazi
Instagram doratsambazi

Μια νέα ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Δώρα Τσαμπάζη, η σύζυγος του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Νικολαϊδη, δύο μέρες την κηδεία του.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια σπαρακτική φωτογραφία με αφορμή την ημέρα που θα γιόρταζε τα γενέθλιά του ο σύζυγός της οποίο έφυγε μόλις στα 43 του χρόνια.

Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη με αφορμή τα γενέθλια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

«Σαν σήμερα γεννήθηκες. Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε. Σήμερα μόνο αυτό», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, ενώ συνόδεψε με το στίχο: «Φθονώ τους ανέμους που σε βλέπουν ακόμη».

Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη με αφορμή τα γενέθλια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

Ρίγη συγκίνησης από την οικογένεια του - Που θα δώσουν μέρος των εσόδων από την δημοπρασία

Συγκίνηση προκαλεί η ανακοίνωση της οικογένειας του Αλέξανδρου Νικολαϊδη λίγες ώρες μετά την κηδεία του. Πήραν την απόφαση εκτός των μεταλλίων να δοθούν σε δημοπρασία και οι δύο τελευταίες Ολυμπιακές δάδες που είχε στη συλλογή του, αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και αυτή του Πεκίνο.

Μάλιστα, μέρος των εσόδων θα δοθούν στους πληγέντες από την κακοκαιρία στην Κρήτη, που όπως έγινε γνωστό δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ περιουσίες καταστράφηκαν.

«Πριν από ενάμιση χρόνο όταν ο Αλέξανδρος έκανε το πολύ σοβαρό χειρουργείο στον πνεύμονα εν μέσω πανδημίας, για να ευχαριστήσει τον Αλέξη Τσίπρα για όλη του τη βοήθεια και την στήριξη, αποφάσισε να του χαρίσει μία από τις Ολυμπιακές δάδες που είχε στην κατοχή του, αυτή των αγώνων του Σίδνεϊ. Ο πρόεδρος δεν ήθελε να δεχτεί ένα τέτοιο πολύτιμο δώρο, του είπε να την κρατήσει ο Αλέξανδρος για τα παιδιά του, όμως ο Αλέξανδρος επέμενε, μάλιστα του είπε χαρακτηριστικά: «Πρόεδρε, πάρτη και χάρισέ την αν θέλεις και στα παιδιά σου, να παίζουν μπέιζμπολ στο σαλόνι σου με αυτήν, εμένα με νοιάζει μόνο να σκέφτομαι ότι την έχεις εσύ.»

Χθες μετά την τελετή, ο Αλέξης Τσίπρας, μας πλησίασε την οικογένεια του Αλέξανδρου και μας είπε ότι θέλει να μας επιστρέψει αυτή τη δάδα και να μπει μαζί με τα μετάλλιά του προς δημοπρασία. Τον ευχαριστούμε πολύ και μετά από αυτή την κίνηση του προέδρου, ως οικογένεια αποφασίσαμε να προσθέσουμε και εμείς τις δύο τελευταίες Ολυμπιακές δάδες που είχε ο Αλέξανδρος στη συλλογή του, αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και αυτή του Πεκίνο προς δημοπρασία, η τελευταία μάλιστα έχει και τεράστια συλλεκτική αξία, καθώς ο Αλέξανδρος ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος το 2008.

Τέλος, συγκλονισμένοι από τις βιβλικές καταστροφές στην Κρήτη και την απώλεια συνανθρώπων μας τόσο άδικα, αποφασίσαμε, μέρος των εσόδων από τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν να δοθούν και στους πληγέντες της Κρήτης. Στέλνουμε σε όλους σας μια μεγάλη αγκαλιά, με την ευχή να μπορέσουμε να απαλύνουμε έστω και στο ελάχιστο τον πόνο σας.

Η οικογένεια του Αλέξανδρου».

Πριν από ενάμιση χρόνο όταν ο Αλέξανδρος έκανε το πολύ σοβαρό χειρουργείο στον πνεύμονα εν μέσω πανδημίας, για να...

Posted by Alexandros Nikolaidis on Sunday, October 16, 2022