Σάλος με το βίντεο του Thug Slime - Κρατά αγκαλιά μια 10χρονη και τραγουδούν «Της αρέσουν οι εγκληματίες, βγαίνει έξω μόνο με αλήτες»

Χιλιάδες αντιδράσεις ξανά με τον τράπερ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάλος με το βίντεο του Thug Slime - Κρατά αγκαλιά μια 10χρονη και τραγουδούν «Της αρέσουν οι εγκληματίες, βγαίνει έξω μόνο με αλήτες»

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες με ένα βίντεο του Thug Slime που κρατάει στην αγκαλιά του μια 10χρονη που τραγουδάει «της αρέσουν οι εγκληματίες, βγαίνει έξω μόνο με αλήτες», προκαλώντας μια σειρά από αντιδράσεις.

Το συγκεκριμένο τραγούδι με τίτλο "Αλήτισσα" έχει αρκετά προκλητικούς στίχους και το γεγονός ότι ο τράπερ απεικονίζεται στο βίντεο να το τραγουδά σε ένα ανήλικο κορίτσι, έχει προκαλέσει οργή ενώ μάλιστα αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως στο βίντεο φαίνεται η μικρή να τραγουδά και τους στίχους «βγαίνει έξω μόνο με αλήτες, της αρέσουν οι εγκληματίες», κάτι που προκάλεσε απορίες για το αν γνωρίζει ή τις έχουν πει, τι σημαίνουν οι στίχοι από αυτό το τραγούδι.

Εξοργισμένοι είναι βέβαια οι χρήστες στα σόσιαλ με τους γονείς του κοριτσιού, πέρα από τον τράπερ. Ωστόσο, δεν είναι πρώτη φορά που προκαλεί αντιδράσεις ο Thug Slime, μιας και πρόσφατα χαστούκισε θαμώνα μαγαζιού κατά τη διάρκεια live του.

Το βίντεο με τον Thug Slime που κρατά την 10χρονη αγκαλιά

Φυλάκιση 28 μηνών με αναστολή

Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από την υπόθεση του Κολωνού, αφού ο γνωστός τράπερ Thug Slime καταδικάστηκε με έναν ακόμη συγκατηγορούμενό του, με ποινή 28 μηνών φυλάκισης με αναστολή και ελαφρυντικό την νεανική του ηλικία.

Μεγαλύτερη ποινή, ύψους 36 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλλε το δικαστήριο στον δεύτερο κατηγορούμενο, ο οποίος είχε και την αρχική αντιδικία με το θύμα, ενώ αθώος κρίθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Οι τρεις εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων κρίθηκαν ένοχοι για βαριά σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία και οπλοχρησία. Νωρίτερα, ο εισαγγελέας είχε προτείνει τη μετατροπή της κατηγορίας προς το ελαφρύτερο, χωρίς να γίνει αυτό δεκτό από το δικαστήριο.

«Δεν προέκυψε το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης. Δεν προέκυψε κίνδυνος ζωής του παθόντος, ούτε σοβαρός ακρωτηριασμός, ούτε εμποδίστηκε σημαντικά και για μεγάλο διάστημα η καθημερινότητα του» ανέφερε ο εισαγγελέας ζητώντας την μετατροπή της κατηγορίας από βαριά σωματική βλάβη, σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, αλλά και το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας για τρεις από τους κατηγορουμένους, ενώ ζήτησε και την απαλλαγή του ενός εκ των τεσσάρων.