«Είναι κατινιές αυτά τα σχόλια! Άξεστες» - Έξαλλη η Σοφία Λεοντίτση με αυτά που γράφονται για τον νεογέννητο γιο της

Το δημόσιο ξέσπασμά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram Sofia Leontitsi
Instagram Sofia Leontitsi

Αποδέκτρια μερικών απαράδεκτων σχολίων έγινε η Σοφία Λεοντίτση, κάτω από φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της. με την ίδια φυσικά να είναι αρκετά ενοχλημένη. Συγκεκριμένα, η ίδια πριν μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τόλη Χριστοφοράκη (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο).

Ωστόσο, γράφτηκαν κάτω από κάποιες φωτογραφίες του νεογέννητου σχόλια από followers που αναφέρονταν σε ποιον από τους δυο γονείς μοιάζει το μωρό, κάτι που εκνεύρισε τη Σοφία Λεοντίτση, η οποία θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσα από ένα instastory που δημοσίευσε.

Η ενόχληση της Σοφίας Λεοντίτση με τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του νεογέννητου γιου τους

«Σε ένα μωράκι ευχόμαστε υγεία και αφήνουμε εάν θέλουμε τις ευχές μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχουν πάντα αυτές οι 5-10: «ίδιο η μαμά του», «ίδιο ο μπαμπάς του». Δε σας ρωτήσαμε, δε σας ρωτήσαμε ποτέ οι γονείς.

Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γράφετε αυτή τη μ@@@@ια κάτω από φωτογραφίες που μόνο προσβλητικό είναι από έναν άγνωστο προς άγνωστους για έναν γονιό να του λες “δε σου μοιάζει το παιδί σου” στα καλά καθούμενα. Είναι κατινιές αυτά τα σχόλια ειδικότερα όταν δεν προέρχονται από φιλικό περιβάλλον. Άξεστες» έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

Η ενόχληση της Σοφίας Λεοντίτση με τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του νεογέννητου γιου τους 

Φωτογραφία από το δωμάτιο του γιου τους

Η Σοφία Λεοντίτση εκτός από το νέο επαγγελματικό βήμα, που έκανε με τη συλλογή ρούχων της, ετοίμασε παράλληλα το παιδικό δωμάτιο, του αγοριού που περιμένει να παίζει μέσα σε αυτό με το αδερφάκι του. Το νέο μέλος της οικογένειας επιτέλους έφτασε και το δωμάτιο τον περιμένει εδώ και καιρό για να τον υποδεχτεί.

«Το δωμάτιο του μπέμπη. Λείπουν το χαλάκι και η κουρτίνα… Νομίζω είναι ό,τι ωραιότερο έχω φτιάξει και περιμένουμε πως και πως να δούμε τον μπέμπη μας να μπουσουλάει μέσα σε αυτό».

Λεοντίτση - Παιδικό δωμάτιο