«Μίλησα μαζί του...» - Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει για την σχέση του με τον Γιώργο Κιμούλη μετά τις καταγγελίες

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μίλησα μαζί του...» - Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει για την σχέση του με τον Γιώργο Κιμούλη μετά τις καταγγελίες

Ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και φαίνεται από τα σχόλια που "έπεσαν βροχή" στο Twitter την ημέρα της πρεμιέρας. Ο ηθοποιός μίλησε για τον συνάδελφό του Βασίλη Μπισμπίκη και την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τον Γιώργο Κιμούλη.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τον τελευταίο εξήγησε πως ήρθε σε επαφή μαζί του μετά τις καταγγελίες και αποκάλυψε πως όσο τον είχε δάσκαλο υπήρχαν φορές που ήταν προσβλητικός απέναντί του, αλλά ποτέ δεν "ξέφυγε".

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Στάνκογλου για τον Γιώργο Κιμούλη

«Την έχω γνωρίσει τη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε κάνει και μια εκπομπή μαζί πριν από ενάμιση χρόνο και είχαμε πάει στην ορεινή Αχαΐα. Μαγειρέψαμε, περάσαμε πολύ καλά. Είναι πολύ καλά μαζί τους. Τους χαίρομαι να τους αφήσουμε να το ζήσουμε», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τον γάμο με την Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν (δείτε εδώ την γυναίκα του) αποκάλυψε πως για ένα διάστημα είχαν χωρίσει, ωστόσο έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους: «Πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες. Για όλα τα πράγματα».

«Μίλησα στις αρχές μαζί του. Μιλήσαμε στην αρχή. Έχω να μιλήσω κάποιο καιρό τώρα, αλλά είναι κάτι που δεν είναι ίδιο με όλα τα άλλα που ξέρουμε. Δεν διώκεται ποινικά, είναι διαφορετικό», δήλωσε έπειτα για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Δεν είχα αντιληφθεί κάτι. Τον είχα και δάσκαλο. Ήταν ένας άνθρωπος που στη δουλειά επάνω ήθελε το αποτέλεσμα να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερο και μαχόταν γι’ αυτό, μερικές φορές ίσως ξεπερνώντας λίγο το όριο, αλλά μέχρι εκεί», σημείωσε στο τέλος.

«Έχω δεχθεί ψωνίστικη συμπεριφορά και...»

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα»., οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 28/6, Μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του, τους φίλους του αλλά και το εργασιακό bullying που έχει δεχθεί.

«Με εκνευρίζει και μπορεί να σταματήσω παράσταση αν κάποιος βιντεοσκοπεί», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός για ευτράπελα που του έχουν συμβεί στη διάρκεια μιας παράστασης.

Αναφορικά με την επιτυχημένη σειρά «Το Νησί» όπου πρωταγωνιστούσε και η οποία επανέρχεται, ο ίδιος ανέφερε ότι: «Από “Το Νησί” θυμάμαι όσα έχουν συμβεί, τα γλέντια, την Κρήτη που έχει αυτήν την ενέργεια και τους ανθρώπους», ενώ πρόσφατα έδωσε και spoiler.

«Είδα την κόρη μου στη “Μήδεια”, δεν γινόταν να μην της πω μπράβο, με συγκίνησε. Απλά δοκιμάζει, αν μου πει ότι θα ασχοληθεί δεν θα της πω να μην το κάνει. Βλέποντας την κόρη μου να παίζει στο θέατρο, με έχει ξεπεράσει», αποκάλυψε.

«Είμαι υπερήφανος πατέρας, είμαι εκεί για τα παιδιά μου και προσπαθώ να κάνω αυτό που πρέπει ουσιαστικά. Νομίζω ότι κάτι έχω κάνει, και αν μπορώ να υπερηφανευτώ για ένα πράγμα νομίζω ότι αυτό είναι ότι είμαι καλός πατέρας», πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε και για τη φιλία, τονίζοντας ότι: «Η πραγματική φιλία δεν έχει μέσα τον έρωτα; Πιστεύω ότι τον έχει πάρα πολύ. Ο πραγματικός φίλος δεν έχει φύλο. Νιώθω πολύ ερωτευμένος με τους κολλητούς μου. Νοιάζομαι για αυτούς, μοιραζόμαστε το όταν είναι καλά ή δεν είναι».

Σχετικά με τον χαρακτήρα του, και αν ο ίδιος είναι ανταγωνιστικός, ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε ότι «Ανταγωνιστικός είμαι παντού, αλλά όχι κακά και άσχημα. Έχω δεχθεί ψωνίστικη συμπεριφορά και εργασιακό bullying, αλλά όχι ανταγωνισμό».