«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οι πάντες να ασχολούνται...» - Το ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού για τα νούμερα τηλεθέασης

«Κάπως του δώσαμε λάθος αξία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οι πάντες να ασχολούνται...» - Το ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού για τα νούμερα τηλεθέασης

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star και την Λιλή Πυράκη μίλησε το πρωί της Τρίτης 18/10 η Ναταλία Γερμανού, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πως τα πήγαν χθες τα προγράμματα).

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στα νούμερα τηλεθέασης

"Τα νούμερα τηλεθέασης είναι κάτι που θα έπρεπε να αφορά το κανάλι, τους διαφημιστές και τους παρουσιαστές. Τους άμεσα εμπλεκόμενους. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οι πάντες να ασχολούνται με τα νούμερα και να γίνεται τόση συζήτηση ανάμεσα σε εκπομπές. Κάπως του δώσαμε λάθος αξία! Δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να ασχολείται ο κόσμος. Ο κόσμος βλέπει ό,τι του αρέσει, είτε κάνει 5% είτε 45%”.

Αναφορικά με το αν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή της γιατί αισθάνεται ότι τον τελευταίο χρόνο θέλει να ακούγεται η αλήθεια της: "Έχει αλλάξει η ηλικία! Κάθε χρόνος που προστίθεται βιολογικά σε εμένα, γιατί κατά τα άλλα όχι, μού δίνει μια κλωτσιά προς τα πάνω με την καλή έννοια. Με ωριμάζει, με καλυτερεύει, με βελτιώνει, με εξελίσσει, όπως θες πες το. Από τότε που ήρθα στον Alpha, ξανά, αισθάνομαι πως κάνω την πιο ουσιαστική μου καριέρα τηλεοπτικά. Πλέον είμαι η απόλυτη εκδοχή του εαυτού μου!”.

Το τρίπτυχο ευτυχίας της είναι "Υγεία, φίλοι και έρωτας” ενώ στο αν είναι ερωτευμένη, απάντησε: "Είμαι υγιής και έχω καλούς φίλους!”.

«Εγώ δεν ξέρω πως βγαίνουν τα νούμερα, αν ξέρει ο κύριος Μάνεσης...»

Χαμό έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Νίκου Μάνεση αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε) και πολλοί παρουσιαστές έχουν αντιδράσει, με τους περισσότερους να στρέφονται κατά του.

Η Ναταλία Γερμανού ήταν ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν την γνώμη τους, με την ίδια να μιλάει το πρωί της Δευτέρας 3/10 στην εκπομπή Πρωινό Μας.

«Δεν το είδα αυτό που είπε ο Νίκος Μάνεσης. Δεν έχω κάνει ρεπορτάζ να δω πώς μετράνε τα νούμερα οι εταιρείες, εγώ διαβάζω αυτά που στέλνουν σε όλους μας. Αυτά κοιτάζω, τώρα αν δεν αποτυπώνουν τα νούμερα και το ξέρει ο κύριος Μάνεσης εγώ δεν το ξέρω» είπε η παρουσιάστρια.