«Ούτε και με ενδιαφέρει αν...» - Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τη φωτογραφία του με τον 53χρονο

Τι είπε για το κοινό τους στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ούτε και με ενδιαφέρει αν...» - Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τη φωτογραφία του με τον 53χρονο

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε σήμερα 18/10 ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε και για την φωτογραφία που κυκλοφορεί με τον ίδιο δίπλα στον 53χρονο στην υπόθεση του Κολωνού από μια παλιά τους συνάντηση.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τη φωτογραφία του με τον 53χρονο

«Αισθάνομαι ότι ζω μέσα σε ένα καθεστώς βόθρου, Με πληροφόρησε κάποιος φωτογράφος ότι υπάρχει μια φωτογραφία μου με αυτόν. Ούτε και με ενδιαφέρει αν υπάρχει, αλλά επειδή αισθάνθηκα ότι πήγε να με προστατεύσει από κάτι περίεργο, ούτε και με αφορά», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Βρέθηκαν φωτογραφίες από τους βιασμούς στο κινητό του 53χρονου

Λίγες ώρες μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για την ζωή της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, για την οποία μάρτυρας δήλωσε πως είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, αλλά και την ανακοίνωση για την μεταφορά της στις φυλακές όπου βρίσκεται και η Ρούλα Πισπιρίγκου, στην εκπομπή T-Live έγινε γνωστό, άλλο ένα αδιανόητο συμβάν.

Ο 53χρονος, που κατηγορείται για βιασμό, καθώς και για το γεγονός ότι εξέδιδε την ανήλικη, υποστήριζε στην κατάθεσή του πως υπήρξε συναίνεση και πως πότε δεν προέβη σε πράξεις που η ίδια δεν ήθελε. Όλα ανατρέπονται, όμως, διότι στο κινητό του βρέθηκαν φωτογραφίες από τις στιγμές που την παρενοχλούσε.

«Πληροφορήθηκα σήμερα και έχω αηδιάσει, ότι κρατούσε στο κινητό του μέχρι τη σύλληψη, οπτικό υλικό, φωτογραφίες, κατά την ώρα των εμετικών πράξεών του με το παιδάκι. Είχε κρατήσει φωτογραφίες. Είχε τον εαυτό του κατά την αηδιαστική, τρομακτική διαδικασία που πέρναγε το πρωί στο υπόγειο του μαγαζιού του. Είχε φωτογραφίες.

Ήθελε να βλέπει τον εαυτό του κατά τις άθλιες αυτές πράξεις. Υπάρχουν στη δικογραφία έμαθα μέχρι και φωτογραφίες, που δεν μπορούσε να τις αποχωριστεί. Ήταν περήφανος για τις πράξεις του και ήθελε να βλέπει και να ξαναβλέπει τις φωτογραφίες» είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.