Γονείς για δεύτερη φορά Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης;

Η απάντηση της ηθοποιού στις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στην Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε σήμερα 18/10 η Λένα Δροσάκη κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πρώτο τους παιδί).

Η απάντηση της Λένας Δροσάκη στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

«Μου αρέσει που συνεργάζομαι με τον σύζυγό μου. Το έργο είναι εξαιρετικό. Αποφεύγαμε να συνεργαστούμε με τον Αλέξανδρο, για να μην είμαστε όλη μέρα μαζί. Δεν θα ήμουν θετική να παίξει ο γιος μου σε διαφήμιση, γιατί δεν το επιλέγει ο ίδιος αλλά εγώ.

Είναι ανάλογα τις αντοχές. Εγώ αυτή τη στιγμή, δεν είμαι έτοιμη να φέρω στον κόσμο ένα δεύτερο παιδί», αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη.

«Όταν ξεκίνησε η σχέση μου με τον Αλέξανδρο...»

Το βράδυ της Δευτέρας 23/5 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2night Show» την Λένα Δροσάκη. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς και μίλησε τόσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το #metoo, όσο και για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την μητρότητα.

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα… Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο» αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη.

«Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γίνω μητέρα. Φοβόμουν. Όταν συνέβη τρόμαξα, φοβήθηκα, πέρασα δύσκολα, δεν ήταν κάτι εύκολο αλλά τώρα νιώθω ευλογημένη που μου συνέβη παρά τις δυσκολίες. Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και εξελισσόμαστε. Όταν η ζωή μας τα φέρνει εύκολα ή τα έχουμε εύκολα στο μυαλό μας παραμένουμε επιπόλαιοι, σαν να μη σεβόμαστε και νιώθω ότι οι δυσκολίες μας εξελίσσουν και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους» εξομολογήθηκε για την μητρότητα.