«Έφτασα στα πρόθυρα της κατάθλιψης» - Συγκλονίζει ο Θανάσης Πασσάς με την σπάνια αποκάλυψή του

«Μου αρέσει να μαζεύω εγώ τη δυστυχία και όχι οι υπόλοιποι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Έφτασα στα πρόθυρα της κατάθλιψης» - Συγκλονίζει ο Θανάσης Πασσάς με την σπάνια αποκάλυψή του

Στον καναπέ της εκπομπής, «The 2night show» έκατσε το βράδυ της Τρίτης (18/10 ο Θανάσης Πασσάς ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός παραγωγός δεν δίστασε να "ανοίξει" την καρδιά του και να μιλήσει για το πώς έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την εκπομπή, «Χαμογέλα και πάλι», δείτε εδώ όλα όσα είχε αναφέρει ο ίδιος.

Οι δηλώσεις του Θανάση Πασσά

«Τα τελευταία δύο χρόνια, και λόγω της καραντίνας, κλείστηκα λίγο στον εαυτό μου, για να σκεφτώ τι θέλω να κάνω. Φέτος αποφάσισα να φτιάξω ξανά την ταυτότητά μου. Έχασα και κιλά ενώ δεν το είχα σκοπό. Μάζεψα τα εσωτερικά κομμάτια, συμμαζεύτηκε η ψυχή μου.

Από μικρό παιδί σήκωνα τείχη όταν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, για όλους τους ανθρώπους. Αν γινόταν κάτι σε έναν συνάδελφό μου, το έτρωγα εγώ.Έτσι λειτουργώ σαν άνθρωπος. Μου αρέσει να μαζεύω εγώ τα προβλήματα, τη δυστυχία γιατί ίσως μπορώ να τα επεξεργαστώ καλύτερα.

Λογικά, αυτό με κατέβαλε ψυχολογικά με τα χρόνια. Δεν θα πω ότι είχα, αλλά έφτασα στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Βρήκα πριν 2-3 χρόνια ψυχολόγο και με ακούει και με βοηθάει πολύ. Είναι στρεσογόνες οι εποχές που ζούμε».

«Έχουν επιτεθεί σε εμένα, στην οικογένειά μου, με έχουν καταραστεί»

Στην εκπομπή Pop Up παραχώρησε συνέντευξη ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram και τον έχουν καταραστεί.

«Στο J2US πήγα για τον παππού μου που ήταν ψάλτης. Έχω αλλάξει 12 δουλειές. Δούλεψα σε κατασκηνώσεις, σε αποθήκη, σε χασάπικο, σε γραφείο τελετών, στο λιμάνι, σε μεσιτικό γραφείο, ως διανομέας, ως Dj, ως σερβιτόρος. Με τροφοδοτούν τα αρνητικά σχόλια, θέλω να με βρίζουν. Έχουν επιτεθεί σε εμένα, στην οικογένειά μου, με έχουν καταραστεί», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Πασσάς, που γνωρίζει την Έλενα Κρεμλίδου και είχε πει πως είναι χαμηλών τόνων.

Ενώ, συνέχισε λέγοντας πως του ανθρώπους αυτούς, τους συμπονεί: «Αλλά αυτούς τους ανθρώπους τους αγαπώ και τους συμπονώ και πιάνω συζήτηση μαζί τους. Θέλω να μάθω τι του έχει συμβεί. Το 90% αυτών των ανθρώπων, όταν ανοίγεται, βλέπει ότι το πρόβλημα είναι πιο ουσιαστικό. Για να κλείνεσαι σε ένα δωμάτιο και να επιτίθεσαι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, είσαι μόνος σου, πρέπει να το δεις».