Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

"Ένιωσα τέτοια ντροπή" - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για την αμοιβή της στο Κωνσταντίνου και Ελένης

"Εξαφανίστηκα"

News 19.10.2022 08:36
Από Έφη Εκίζογλου

Το μεσημέρι της Τρίτης 18/10 η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε στο πλατό της νέας εκπομπής του Φώτη Σεργουλόπουλου, στην ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, και προέβη σε κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ζωή της.

Μίλησε τόσο για την προσωπική όσο και την επαγγελματική της ζωής.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Τρακ; Τι εννοείς τρακ; Αν μπορούσε να ακουστεί με την ψείρα η καρδιά μου που χτύπαγε δυνατά, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Μιλάμε για το τρελό το άγχος της… αρκούδας. Και έπρεπε να πω αυτά τα λόγια και η καημένη τα είπα. Το βλέπω και το θεωρώ απαράδεκτο το πώς έπαιξα, αλλά ήμουν 19 χρονών. Δεν θυμάμαι πώς πήγα εκεί, αλλά θυμάμαι ότι ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου, εξαφανίστηκα», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Το δεύτερο παιδί ήρθε μόνο του – Εγώ έλεγα ότι δεν ήθελα»

«Ποτέ δεν θα είναι η ώρα για να γεννήσεις ένα παιδί. Σε καμία περίπτωση. Είναι μία επιλογή άσχετα από αυτό. Είναι μία υπαρξιακή ανάγκη. Στη δική μου περίπτωση ήρθε μόνο του, δεν το καλέσαμε. Ευτυχώς που ήρθε βέβαια. Θυμάσαι που έλεγα ότι εγώ δεν ήθελα με τίποτα. Είναι μαγικός ο συνδυασμός. Είναι πολύ αγαπημένοι (δείτε εδώ φωτογραφίες με τα παιδιά της)» είπε η ηθοποιός, απευθυνόμενη στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Για τον αδελφό της, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Είναι πέντε χρόνια μικρότερος. Θεωρούσα για τον εαυτό μου ότι είμαι Παναγία αλλά ανακαλώ σε κάποιες φάσεις για τα βασανιστήρια που έκανα στον αδελφό μου. Έπαθε από μένα! Τον κυνηγούσα και τον τρόμαζα. Ηδονιζόμουν από την εξουσία που ένιωθα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Να κλαίω και να τους λέω, "σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με"» - Αδιανόητο περιστατικό με την Κατερίνα Παπουτσάκη

Δύο στις 10: «Είμαι πολύ...» - "Λύγισε" στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Παπουτσάκη με την αποκάλυψή της

Share