«Δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση» - Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά σε δημοσιογράφο του ALPHA

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση» - Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά σε δημοσιογράφο του ALPHA

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day εντόπισε την Κόνι Μεταξά σε έξοδό της και η ρεπόρτερ του ALPHA άδραξε την ευκαιρία να την ρωτήσει μερικά πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η άποψή της για τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη, οι οποίες συζητήθηκαν έντονα το τελευταίο διάστημα, αλλά το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, της ζητήθηκε να απαντήσει για τον αν επιθυμεί να αποκτήσει ένα παιδάκι με τον σύζυγό της πλέον, Μάριο Καπότση, όμως αυτό ήταν κάτι που την εκνεύρισε και δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει πως πρόκειται για ένα ευαίσθητο θέμα που δεν θέλει να συζητάει.

Η ενόχληση της Κόνι Μεταξά σε ερώτηση δημοσιογράφου

«Θα ξαναπαντήσουμε για τον Νίκο Μουρατίδη; Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει όποια άποψη θέλει. Προφανώς δεν συμφωνώ. Είναι πάρα πολύ γενική η άποψη του και θεωρώ ότι δεν γίνεται όλοι να είναι χάλια. Εντάξει. Τι να πω τώρα. Θα αλλάξω εγώ;», είπε αρχικά.

Και τόνισε όταν ρωτήθηκε για πιθανή εγκυμοσύνη: «Όχι και δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση», ενώ κατέληξε για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Σε πρωινή εκπομπή θα ξαναπήγαινα αλλά εξαρτάται την εκπομπή».

Φανερό ξέσπασμα από την τραγουδίστρια με τα μηνύματα που δέχεται

Πριν από λίγο καιρό ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Φυσικά, οι δυο τους αποφάσισαν να πάνε ταξίδι του μέλιτος όπου όπως είδαμε μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media δεν πέρασαν καθόλου άσχημα -δείτε εδώ το χλιδάτο ξενοδοχείο που πήγαν στις Μαλδίβες.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως είναι έγκυος, κάτι που όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της την εξοργίζει ιδιαίτερα καθώς είναι ξεκάθαρα ένα προσωπικό ζήτημα. Βέβαια, ακόμη και μετά από την συνέντευξη που παραχώρησε εξακολουθεί να λαμβάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διάφορα μηνύματα τα οποία αφορούν τις φήμες για εγκυμοσύνη.

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να τοποθετηθεί για μια ακόμη φορά αφού ανέφερε: Πώς πιστεύετε νιώθει μια γυναίκα όταν τη ρωτάνε αν είναι έγκυος ή απλά χοντρή; Εσύ θα ήθελες να σε ρωτούν αυτό το πράγμα συνέχεια;».

Η ανάρτηση της Κόνι Μεταξά Κόνι Μεταξά - Ανάρτηση στο instagram Φανερό ξέσπασμα από την Κόνι Μεταξά Κόνι Μεταξά