«Δεν μπορούσα να σταθώ όρθια» - Η εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη διαθέτει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και αφού έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που της προξένησε η εγκυμοσύνη της τους πρώτους μήνες, πλέον δημοσιεύει συχνά διάφορα stories από την καθημερινότητά της.

Τις προάλλες, λοιπόν, θέλησε να αναρτήσει ένα μικρό βιντεάκι που παρακολουθούσε η ίδια όταν δεν αισθανόταν καθόλου καλά το πρώτο διάστημα της κύησης, προχωρώντας σε μία εξομολόγηση, η οποία κατέληγε στο συμπέρασμα πως δεν αξίζει να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με οποιονδήποτε άλλο μπορεί να περνάει κάτι αντίστοιχο.

Η εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της

«Βρήκα αυτό το βιντεάκι που είχα στείλει στους δικούς μου στις αρχές της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς και την αδιαθεσία. Θαύμαζα απεριόριστα αυτό το κορίτσι που έκανε full on χορογραφία στον ένατο μήνα της. Respect στις αθλητικές, κινητικές, σούπερ ενεργές εγκύους.

Σας κοιτάζω με θαυμασμό από την απέναντι πλευρά, αλλά παραμένω ξαπλωμένη κυρίως στον καναπέ και εκτιμώ την κάθε εμπειρία εγκυμοσύνης είναι ξεχωριστή και μοναδική. Θυμήσου να μην σε συγκρίνεις», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κοψοχόλιασε ολόκληρο το instagram - Χαμός με την φωτογραφία της

Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Μαίρη Συνατσάκη (δείτε εδώ ποια θα είναι η νονά του μωρού) η οποία συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της.

Η όμορφη παρουσιάστρια και Youtuber φαίνεται πως η κύηση δεν την εμποδίσει από το να είναι καλή νοικοκυρά και να καθαρίζει το σπίτι της για αυτό και δεν δίστασε να ανέβει πάνω στον πάγκο της κουζίνας για να καθαρίσει το ψυγείο στο σπίτι της, το οποίο και έχει ένα εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα.

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε κάποια σχετικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους followers της να σχολιάζουν τόσο την φουσκωμένη της κοιλίτσα, όσο και το γεγονός όμως ότι ήταν επικίνδυνο που ανέβηκε σε ύψος.

Γι' αυτό και η ίδια λίγο αργότερα τους ενημέρωσε πως την πρόσεχαν δύο άνθρωποι αλλά και τα τρία γατάκια της.

undefined

undefined