«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά από την δημόσια "συγγνώμη" για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά από την δημόσια

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό» όπου αναφέρθηκε για την συνέντευξη που είχε δώσει ο Αλέξανδρος Νικολαίδης στην εκπομπή στα Καρντάσιανς πριν από μερικά χρόνια, η οποία επαναπροβλήθηκε στο «The 2night Show» με αφορμή τον πρόσφατο "χαμό" καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 43 ετών -δείτε εδώ την σπάνια μορφή καρκίνου από την οποία έπασχε.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, γιατί πριν από το απόσπασμα αυτό είχα έναν πρόλογο που έλεγα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα αυτά τα συναισθήματα που έχω για τον Αλέξανδρο. Ζητάω συγγνώμη, γιατί από ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έπαιξε ποτέ αυτός ο πρόλογος και αισθάνθηκα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα αυτή η συνέντευξη».

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά μετά από την προβολή της συνέντευξής του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήθελα πάρα πολύ να τον συναντήσω και να κάνουμε μία συνέντευξη, φαντάζομαι δεν θα μου αρνηθεί ο ίδιος. Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε το καλοκαίρι τυχαία κάποιες φορές στο αεροδρόμιο και να τα πούμε.

Ήταν πολύ γλυκός και ενθαρρυντικός μαζί μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να τα πούμε τηλεοπτικά. Φαντάζομαι και στον ΑΝΤ1 και λόγω των σχέσεων δεν θα μου αρνηθούν».

Η δημόσια συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Το βράδυ της Δευτέρας 17/10 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show βρέθηκε η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία μίλησε για ένα πολύ σημαντικό και προσωπικό της ζήτημα, ωστόσο στο σόου είχε προγραμματιστεί να προβληθεί και ένα αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει η ομάδα σχετικά με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έχασε τη μάχη του με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ την προγραμματισμένη ανάρτηση της ανακοίνωσης του θανάτου του).

Δυστυχώς, όμως, επειδή πρόκειται για μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, υπήρξαν μερικά προβλήματα τα οποία δεν επέτρεψαν στον παρουσιαστή να προλογίσει το βίντεο και να πει δύο λόγια για τον Ολυμπιονίκη, τον οποίο και γνώριζε. Έτσι, την ίδια ημέρα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για το ζήτημα αυτό και απολογήθηκε από το κοινό του.

«Ζητάω συγγνώμη ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έδειξε ποτέ τον πρόλογο και ένιωσα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα η συνέντευξη χωρίς να πω κάποια λόγια για τον Αλέξανδρο... Είναι αυτά τα τεχνικά προβλήματα που είσαι στο σπίτι τα βλέπεις και λες "Θεέ μου, τι γίνεται τώρα..." Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και θα το πω ξανά μέσα από το 2night show... Αλέξανδρε καλό ταξίδι σε ευχαριστούμε για ότι έκανες για εμάς, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.