«Θέλω να γίνω για εκείνον ο πατέρας που ποτέ δεν είχα» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Χρήστου Βασιλόπουλου

«Αγαπώ πολύ τη μητέρα μου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θέλω να γίνω για εκείνον ο πατέρας που ποτέ δεν είχα» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Χρήστου Βασιλόπουλου

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ζει πλέον στην Αμερική και έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με την νέα του σύντροφο, στην Αμερική (δείτε εδώ με ποια ήταν παντρεμένος για ένα χρόνο πριν από εκείνη). Την Τρίτη 18/10, όμως, βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο πλατό της εκπομπής "Ελένη" και μίλησε για την ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην βάφτιση του γιου του, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγους πριν, στην επιστροφή του στην Ελλάδα, στη σχέση του με τον γιο του, αλλά και σε εκείνη που είχε με τον πατέρα του.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Βασιλόπουλου

«Tο καλοκαίρι βαφτίσαμε τον Απόλλωνα στο χωριό. Ήταν επεισοδιακό γιατί ο μικρός δεν έμπαινε στην κολυμπήθρα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Σκέφτομαι πολύ να ζήσουμε όλοι μαζί στην Ελλάδα και προσπαθώ να πείσω και την υπόλοιπη οικογένεια».

«Με αγχώνει ότι στην Αμερική τα όπλα είναι σε αφθονία. Το ότι μπορεί να στείλεις το παιδί σου στο σχολείο και να μην γυρίσει μου ραγίζει την καρδιά», πρόσθεσε έπειτα.

Χρήστος Βασιλόπουλος

Και ανέφερε: «Το παραδέχομαι ότι είμαι «χαζομπαμπάς». Θέλω να γίνω για εκείνον ο πατέρας που ποτέ δεν είχα. Ο Απόλλωνας είναι ”μαμάκιας” όπως κι εγώ. Αγαπώ πολύ τη μητέρα μου».

Για τον ηθοποιό, μάλιστα, η μαμά του είναι «είναι μια σούπερ ηρωίδα της ζωής μου».

Η σοκαριστική αποκάλυψή του για τον πατέρα του

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα και κάνει καριέρα στην Αμερική. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις σχέσεις που είχε με τον πατέρα του, ο οποίος όπως αποκάλυψε πέθανε μέσα στη φυλακή, ωστόσο σε όλη τους την ζωή, δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει λάβει μεγάλη κριτική κυρίως λόγω της απόφασής του να μετακομίσει στις ΗΠΑ. Το είχε δηλώσει και ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι όταν έκανε το βήμα, ήταν πολλοί οι δημοσιογράφοι που έγραψαν ότι αναχώρησε για την γη των ευκαιριών προκειμένου να γίνει κομπάρσος. Όπως θα δείτε και από τις παρακάτω δηλώσεις, ζόρια δεν είχε μόνο στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Είπε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα»:

«Ήμουν γιος κάποιου που δεν ήταν ποτέ στην ζωή μου, το αποδέχτηκα από πολύ μικρός. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν στην Αμερική κι εκείνος στην φυλακή. Στον γιο μου θέλω να είμαι ο πατέρας που ποτέ δεν είχα», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Όσον αφορά τη γυναίκα του, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε: «Η Σάρα είναι κομμώτρια και έχει κάνει αρκετούς διάσημους στο Χόλυγουντ, όπως τις αδελφές Καρντάσιανς, την Πάρις Χίλτον και άλλους ηθοποιούς».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε: «Έχω δουλέψει πορτιέρης, μπάρμαν, όσα κάνει ο ηθοποιός που πάει Λος Άντζελες. Δεν έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις αλλά σε μια ακρόαση μου έχουν ζητήσει να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα μέχρι ένα σημείο».