«Πάτε καλά; Έχω κάνει και δύο γέννες» - Ούρλιαξε χωρίς τέλος η Φαίη Σκορδά με το απρόοπτο περιστατικό που της συνέβη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Μετά από την έκτακτη αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το πλατό της εκπομπής, «Πρωινό μας», η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε και πάλι με το καθιερωμένο πρόγραμμά της. Συγκεκριμένα, πήγε στην κουζίνα της εκπομπής όπου και την περίμενε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, βέβαια μια ακόμη έκπληξη θα την τάραζε για τα καλά λίγο πιο μετά.

Έτσι, όταν βρέθηκε απρόσμενα ο γνωστός ηθοποιός, Αντώνης Λουδάρος στην κουζίνα του Πρωινού μας, η Φαίη Σκορδά άρχισε να ουρλιάζει! «Σιγά, μαρή, τρόμαξα και μου έσπασες το τύμπανο» αναφώνησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αγκαλιάζοντας τον ενώ η παρουσιάστρια αποχώρησε, προσωρινά, από την κουζίνα της πρωινής εκπομπής.

Η επική στιγμή της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό μας»

«Πάτε καλά; Έχω κάνει και δυο γέννες! Αντώνης Λουδάρος μαζί μας, συγγνώμη».

"Κόκκαλο" στο πλατό του Πρωινού μας - Η σπόντα της Φαίης Σκορδά για τα νούμερα τηλεθέασης

Με ανεβασμένη διάθεση και χιούμορ ξεκίνησε την εκπομπή της το πρωί της Τετάρτης 19/10 η Φαίη Σκορδά, η οποία, όμως, δεν δίστασε να εκφράσει έμμεσα το παράπονό της για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Έτσι, λοιπόν, προχωρώντας στην ροή του προγράμματος θέλησε να θυμίσει μία ατάκα που ανέφερε την προηγούμενη μέρα, την οποία σύμφωνα με την ίδια πρέπει να είδαν περίπου μόνο πέντε άτομα.

«Θα περάσουμε στον Κώστα Κόκλα, που συνάντησε η Κατερίνα Νινιού. Όχι. Που πάμε; Να πάμε στο event; Απλώς το ξέχασα, δεν ήθελα να πάω κάπου τώρα και επίσης υπάρχει η ατάκα η χθεσινή σε αυτή την εκπομπή, όσοι δεν την είδατε χθες, εσείς οι 5», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τους συνεργάτες της να ξεσπάνε σε γέλια. Βέβαια, στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εντάξει όμως μια σοβαρότητα».

Φαίη Σκορδά