«Όταν μαθεύτηκε η προσωπική μου ζωή ήταν σοκ, με τρόμαξε» - Η Έλλη Τρίγγου "έσπασε" την σιωπή της για την απότομη δημοσιότητα

«Φοβάμαι εάν θα με αγαπούν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Η Έλλη Τρίγγου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» όπου "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός όπου έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από το τηλεοπτικό κοινό αναφέρθηκε για τα "ατίθασα" νιάτα της, αλλά και για το πώς διαχειρίζεται πλέον την δημοσιότητά της. Μάλιστα, σε πολύ λίγο καιρό από τώρα πρόκειται να την δούμε σε νέα σειρά που θα φέρει τα πάνω κάτω - διαβάστε εδώ αναλυτικά.

Οι δηλώσεις της Έλλης Τρίγγου

«Έφυγα από την Πάτρα δυο ετών, οι γονείς μου χώρισαν και ήρθα με τη μητέρα μου στην Αθήνα, αν και κάποια στιγμή στην εφηβεία επέστρεψα στην Πάτρα. Υπήρχε πολλή αγάπη με τη μητέρα μου, εκείνη δούλευε, εγώ ήμουν σε όλα εντάξει, άλλα υπήρχε και αυστηρότητα, δεν είχε αστεία. Επέστρεψα στην Πάτρα στα 14, μου είπε η μητέρα μου “πήγαινε να δει κι ο μπαμπάς σου τη γλυκά”, ήμουν έξαλλη ως έφηβη, οι γονείς μου είναι ήρωες. Θυμάμαι είχα πει στον μπαμπά, ότι ήμουν στη μαμά και στη μητέρα μου, ότι ήμουν στον πάτερα μου, με ανακάλυψαν, εγώ ήμουν κάπου άλλου και ζούσα τη ζωή μου.

Ασχολήθηκα με την αισθητική, δούλευα σε κέντρα αισθητικής, μου έλεγαν πώς να πουλάω τις θεραπείες κι εγώ έλεγα «μα αφού είναι μία χαρά, δεν χρειάζεται. Στην Ισπανία ήρθα σε επαφή με την τέχνη σε πολλές μορφές της, γνώρισα το τσίρκο, μουσικούς του δρόμου, ζωγράφους, εικαστικούς, ζογκλέρ. Ζούσα με τσιρκολάνους μέσα σε συλλογικότητες, με ομάδες καλλιτεχνικές ανθρώπων περιπλανώμενων, κράτησε ένα τρίμηνο και επέστρεψα. Πάντα ονειρευόμουν να φύγω με ένα τσίρκο, όταν έδωσα στο εθνικό, την ήμερα που θα έβγαιναν τα αποτελέσματα εάν δεν περνούσα, θα έφευγα με καραβάνι στην Ινδία.

Πέρα από τις κατσαρίδες που τις φοβάμαι και υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα, φοβάμαι εάν θα με αγαπούν. Ήταν σοκ η απότομη δημοσιότητα με τις «Άγριες Μέλισσες», με τρόμαξε, άλλα κατάλαβα ότι η πρόθεση των ανθρώπων είναι πολύ αγνή. Μου έχει συμβεί να κάθομαι σε μία καφετέρια και να μου κάνει κάποιος κεφαλοκλείδωμα με το κινητό στο χέρι και δεν ήταν πολύ ευχάριστο.

Όταν μαθεύτηκε η προσωπική μου ζωή ήταν σοκ, άλλα κυρίως μία πραγματική περιέργεια, γιατί μπορεί να αφορούσε κάποιον αυτό το θέμα, που βρίσκω πληκτικό. Κατάλαβα ότι η προβολή της προσωπικής ζωής είναι ένα ολόκληρο σύστημα που κάποιος τρέφει και τρέφεται, και ότι στο χέρι μου είναι πόσο εγώ θα δίνω χώρο.

Με παίρνει η μαμά και ο μπαμπάς τηλέφωνο και με ρωτάνε «είσαι με αυτόν;» και απαντάω «και τι σε νοιάζει εσένα; Μην κάνεις κι εσύ αυτό που κάνουν οι άλλοι».

Η αποκάλυψη της Έλλης Τρίγγου για το τέλος των Άγριων Μελισσών

Ολοκληρώνονται σιγά - σιγά οι Άγριες Μέλισσες μετά από 3 χρόνια επιτυχίας και όλοι θέλουν να μάθουν πιο θα είναι το τέλος των ηρώων, όμως το μεγάλο φινάλε το κρατάνε όλοι σαν επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο η πρωταγωνίστρια της σειράς Έλλη Τρίγγου αναφέρθηκε στο μεγάλο φινάλε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» (δείτε εδώ πως πήρε τον ρόλο της Ασημίνας).

«Οι Άγριες Μέλισσες, ναι, θα τελειώσουν φέτος. Δεν θα ήταν κρίμα να έχει και τέταρτο χρόνο αυτή η σειρά; Τρία χρόνια τα έχουμε δει όλα! Όλα όμως! Τους έρωτες, τις περιπέτειες του Διαφανίου, τους σκοτωμούς, τα φονικά, τα πολιτικά. Τι άλλο θα βλέπαμε τον τέταρτο χρόνο; Θα ήταν κρίμα για κάτι τόσο όμορφο».

«Νομίζω πως δεν θα συνέχιζα εγώ και τέταρτη σεζόν. Είμαι πλήρης από αυτό, είμαι πάρα πολύ γεμάτη. Ο ρόλος μου δεν θα μου λείψει γιατί θα τον έχω πάντα κάπου φυλαγμένο, θα τον θυμάμαι άρα με έναν τρόπο δεν θα τον χάσω. Τον έχω χορτάσει επίσης τον ρόλο μου οπότε νιώθω καλά».

«Ο κύκλος αυτός για μένα κλείνει πολύ όμορφα. Είναι πολύ ωραίο να ολοκληρώνονται τα πράγματα γιατί αυτό επιτρέπει σε κάτι άλλο να ξεκινήσει. Αν μένουν όλα λίγο μετέωρα είναι σαν να φρενάρεις την διαδικασία. Στο τέλος θέλω το χωριό μας να μην γίνει αεροδρόμιο, να μείνουμε στην ησυχία μας και να συνεχίσει η Ασημίνα να γράφει που της αρέσει η δημοσιογραφία. Να ζει όμορφα και ωραία με όποιον και όπου νιώθει καλά».