Μετά τις Άγριες Μέλισσες στην Μάγισσα! Αυτός είναι ο ρόλος της Έλλης Τρίγγου στη νέα σειρά του Αντ1

Έρχεται τη νέα σεζόν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μετά τις Άγριες Μέλισσες στην Μάγισσα! Αυτός είναι ο ρόλος της Έλλης Τρίγγου στη νέα σειρά του Αντ1

Την απολαύσαμε για τρεις σεζόν μέσα από την σειρά εποχής Άγριες Μέλισσες, (δείτε εδώ πως περνούσε στις πρόβες με τον τηλεοπτικό Νικηφόρο) και τη νέα σεζόν θα την δούμε στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, Μάγισσα, και ανακοίνωσε στην παρουσίαση του νέου του προγράμματος.

Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος θα δημιουργήσουν μια σειρά εποχής και θα μας πάει πίσω στο 1818 και σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την άλλοτε αγαπημένη μας Ασημίνα, Έλλη Τρίγγου.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Έλλη Τρίγγου στις Μάγισσα

Σύμφωνα με το σενάριο, κατά την περίοδο των διεργασιών της ελληνικής Επανάστασης, συναντάμε δύο οικογένειες στη Μάνη που έχουν μια παραδοσιακή έχθρα. Οι δύο οικογένειες ενώνονται μέσα από έναν γάμο και αποκτούν έναν διάδοχο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του, το μωρό εξαφανίζεται και θα τις φέρει αντιμέτωπες με μια τραγωδία που θα αναβιώσει την παλιά έχθρα.

Όλες οι υποψίες θα πέσουν σε μια υπηρέτρια της οικογένειας. Ποιος κρύβεται, πραγματικά, πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους; Ένα crime thriller για την εξεύρεση των πραγματικών ενόχων κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, που περιγράφει με λεπτομέρεια τις ιστορικές διεργασίες, αλλά και τις ζωές των ανθρώπων εκείνης της εποχής.

Έφυγε από τον ΑΝΤ1 και ξαναγυρνάει για την σειρά...

Το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο έχει πολλά σχέδια για τη νέα σεζόν, είχε προγραμματίσει να βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν, τη σειρά «Ντέρτι», η οποία θα είχε φόντο τα μπουζούκια της δεκαετίας του ’80. Η σειρά αυτή ωστόσο ματαιώθηκε καθώς ο ALPHA θα κυκλοφορήσει τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που θα... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr