Άγριες Μέλισσες: «Το άτομο είναι αδιανόητο σούργελο...» - Δεν θα πιστέψετε ποιος πρωταγωνιστής ήταν η ψυχή των γυρισμάτων

Αυτός ο ήρωας τρόλαρε όλες τις σκηνές και έκανε τους πάντες να γελάνε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Το άτομο είναι αδιανόητο σούργελο...» - Δεν θα πιστέψετε ποιος πρωταγωνιστής ήταν η ψυχή των γυρισμάτων

Λίγες μέρες μόνο πέρασαν από το συγκλονιστικό και αρκετά συγκινητικό φινάλε που καθήλωσε όλη την Ελλάδα, μιας και έσπασε κοντέρ η τηλεθέαση, αυτό των Άγριων Μελισσών, που μας κράτησε συντροφιά τα τελευταία τρία χρόνια μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Το βράδυ της Κυριακής 10/7 προβλήθηκε «Το τελευταίο πέταγμα», ένα μεγάλο αφιέρωμα στη σειρά-φαινόμενο, και οι ήρωες αποκάλυψαν αξέχαστες ατάκες και σκηνές που γίνοντας μεταξύ τους στα γυρίσματα της σειράς!

Η αποκάλυψη της Τρίγγου για τον Ροϊλό

Η Έλλη Τρίγγου τότε ανέφερε πως ο ήρωας εκείνος που τρόλαρε την κάθε σκηνή, δεν είναι άλλος από τον τηλεοπτικό σύζυγό της Νικηφόρο. «Το άτομο είναι αδιανόητο σούργελο, πρέπει να το ξέρετε... είναι το απόλυτο τρολ! Είναι ο Αναστάσης Τ - Ροϊλός. Με έχει διαλύσει εδώ και τρία χρόνια. Δεν με έχει αφήσει να στεριώσω στιγμή, γλεντάει απολύτως τη διαδικασία...»

Μετά τις Άγριες Μέλισσες θα τον δούμε στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Μόλις που πρόλαβαν να ρίξουν αυλαία οι «Άγριες Μέλισσες» και γνωστός ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά μετακομίζει από τη νέα σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». Η επιτυχία της σειράς βεβαίως που επί τρία χρόνια αγαπήθηκε όσο λίγες έχει κάνει κάθε ηθοποιό της περιζήτητο. Ο λόγος λοιπόν για τον Γιώργο Σουξέ, που ξεχώρισε μέσα από το ρόλο του ως Προύσαλης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μάλιστα βρέθηκε χθες στο αφιέρωμα που έκανε ο Αντ1 με τίτλο «Τελευταίο Πέταγμα» προκειμένου να τιμήσει κάθε συντελεστή της σειράς και να φέρει στο προσκήνιο, άγνωστες ιστορίες, συνεντεύξεις και αποκαλύψεις. Ο Σουξές δάκρυσε στο πλατό όταν αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του μητέρα Δέσπω και τη σχέση της με την μητέρα του και το twitter φυσικά τον αποθέωσε.

Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν λοιπόν στις «Αγριες μέλισσες» και στον ρόλο του Προύσαλη, ο Γιώργος Σουξές μετακινείται την προσεχή σεζόν από τον ΑΝΤ1 στην ΕΡΤ, για να ενταχθεί, σύμφωνα με την Real, στον τρίτο κύκλο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

ο Γιώργος Σουξές είναι ο ηθοποιός που μετακομίζει στην ΕΡΤ και το Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Στην ίδια σειρά παραμένει η Τζένη Μπότση, η οποία, μάλιστα, θα έχει ιδιαίτερα ενισχυμένο ρόλο, ενώ εντάσσεται και ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.